Злата Огнєвіч вперше за тривалий час зʼявилася в обіймах незнайомця не з “Холостячки”: “Все невипадково”

Після розлучення з Андрієм Задворним Злата Огнєвіч не вступала ні з ким у стосунки. Тепер у дівчини зʼявився загадковий кавалер, якого вона показала в Мережі.

Відома українська співачка Злата Огнєвіч приймала участь у проєкті “Холостячка-2”, в якому перемогу отримав Андрій Задворний. Чоловік недовго був у статусі коханого Злати і невдовзі вирішив закінчити ці стосунки, розбивши зірці серце. Тривалий час Огнєвіч не могла оговтатися після такого болісного для неї розриву, але з часом все налагодилося.

Ці стосунки співачка називає досвідом і показовим уроком того, як бути не повинно. Після цього розриву артистка не наважувалася підпускати до себе близько чоловіків, але нещодавно її життя кардинально змінилося. Подейкують, що в Злати зʼявився новий чоловік, про якого зірка поки не поспішає розповідати.

Злата Огнєвіч розповіла прихильникам про нові стосунки
Злата Огнєвіч розповіла прихильникам про нові стосунки

Все почалося з її поста у соціальних мережах. На одному з фото співачка позує з яскравою червоною помадою на губах і Злата розповіла, що означає цей жест. Коли дівчина закохана – вона постійно носить на губах червону помаду і таким чином співачка натякнула, що її серце нарешті зайняте. Решту подробиць Огнєвіч розкривати не стала.

Днями вийшов анонс виходу її нового альбому “Віддаю”. Про цю радісну новину Злата розповіла в обіймах загадкового чоловіка.

“Все невипадково, стільки запитань “Хто ми?”, – співає на відео зірка.

Схоже, чоловік на фото – і є той самий обранець співачки. Загадковий коханець ніжно гладить Злату по голові в той час, як вона співає одну зі своїх пісень. Натомість, сама Злата так само ніжно погладжує ноги коханого, на яких лежить. Сподіваємося, що співачка дасть більше інформації про свого нового бойфренда найближчим часом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини