“Просто не було любові”: Олена Мозгова прокоментувала чутки про її зраду Олександру Пономарьову

Олександр Пономарьов кілька разів розповідав про те, що головною причиною їхнього розлучення з Оленою Мозговою стала її зрада. Жінка дала власний коментар з цього приводу.

Відома українська продюсерка славиться не лише своїм талантом, але й цікавим особистим життям. Жінка виховує трьох дітей і всі троє народжені від різних чоловіків, яких Олена зустріла під час різних етапів свого життя. Одним з чоловіків, якому вона подарувала своє серце, став Олександр Пономарьов, з яким жінка мала романтичні стосунки.

За словами самого Пономарьова, він не сприймав Олену як його дівчину чи потенційного партнера для життя, поки вона не завагітніла від нього і не народила дитину. Після цього їхні стосунки вийшли на новий рівень, але це були не стосунки двох закоханих людей, а, швидше за все, двох свідомих партнерів та батьків спільної дитини. Сама Мозгова каже, що у цих стосунках були відсутні романтичні почуття.

“Ми дуже різні, я думаю, що просто не було любові”, – каже продюсерка.

Олена Мозгова показала архівну фотографію зі своїм колишнім чоловіком Олександром Пономарьовим
Олена Мозгова показала архівну фотографію зі своїм колишнім чоловіком Олександром Пономарьовим

У своєму інтервʼю Дмитру Гордону Пономарьов сказав, що Олена неодноразово зраджувала йому і він в цьому переконаний, як ніхто інший. Мозгова не стала мовчати і вирішила по-своєму прокоментувати дану ситуацію. Колишня кохана артиста опублікувала спільне фото з чоловіком, в описі якого зазначила, що пробачила йому всі звинувачення і вважає, що вони точно зустрілися не випадково.

“Люди зустрічаються не випадково. Дякую за урок, ти вільний!”, – написала жінка.

Однак, чи справді були у стосунках зради з боку Олени Мозгової – залишається в секреті. Своєю відповіддю продюсерка нічого не спростувала, але так само нічого не підтвердила, тому складно сказати, чи була Олена невірною своєму колишньому коханому.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини