Друг Ксенії Мішиної Женя Кот із “Танців з зірками” зізнався, що “вкрав” дружину з родини: це була точно доля

Харизматичний хореограф, переможець "Танців з зірками" та суддя "Україна має талант" - Євген Кот, розкрив подробиці свого надзвичайного роману з дружиною Наталією Татаринцевою.

Харизматичний хореограф та переможець шоу “Танці з зірками”, Євген Кот, поділився історією свого незвичайного знайомства з майбутньою дружиною, Наталією Татаринцевою, в ексклюзивному інтерв’ю.

На перший погляд, історія любові Євгена та Наталії не розпочалася за виразним бурхливим коханням з першого погляду. Коли їхні долі перетнулися, Наталія вже була в шлюбі. За словами Кота, він відразу впізнав в ній красиву жінку, але не мріяв про те, що вони колись будуть разом.

Женя Кот зізнався, чому досі не має дітей
Женя Кот зізнався, як відбив дружину у іншого 

Женя Кот зізнається, що коли вони познайомилися, він зовсім не думав, що вона стане його дружиною. Це точно не було кохання з першого погляду. Красива дівчина – ось так її охарактеризував для себе хореограф. Однак про симпатію та стосунки і мови не йшлося.

Однак, як кажуть, доля розпорядилася по-своєму, і з часом між Євгеном та Наталією почав розцвітати роман.

“А потім все стало так неймовірно складатися. Як кажуть про таке: доля,” – додав Євген.

Нещодавно стало відомо, що пара очікує поповнення у родині. Зіркове подружжя тепер ще більше захоплене черговим етапом свого життя, утім, деталі та стать майбутнього члена сім’ї залишаються поки що суцільним сюрпризом. Бажаємо Євгену Коту та Наталії Татаринцеві ще більше радісних моментів та невичерпної любові на їхньому захоплюючому шляху разом.

Окрім розкриття подробиць свого особистого життя, Женя Кот розповів про спілкування із Владом Ямою, який зараз перебуває у США. Він зазначив, що не вважає його вибір жити за кордоном у такі складні часи правильним, тож приймає позицію більшості українців.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини