“Шлюб на небі не разом”: Микита Добринін розповів, як йому вдалося розвінчатися з Дашею Квітковою

Микита Добринін та Даша Квіткова не лише зіграли весілля та розписалися, але й проводили вінчання, що означає укладання шлюбу на небесах. Чоловік розповів, якою була процедура розвінчання.

Про розлучення зіркової пари Микити Добриніна та Даші Квіткової стало відомо на початку 2023 року. Про це вирішила розповісти Даша Квіткова під час свого інтервʼю Маші Єфросініній. Зірка зізналася, що їхній шлюб тривалий час “тріщав по швах” і екс-подружжя намагалися врятувати його спільними зусиллями, але зробити цього так і не вдалося.

Крім звичайної весільної церемонії, колишнє подружжя повінчалися у церкві. Це робиться для того, щоб укласти шлюб не лише документально, але й на небесах, таким чином підтверджуючи те, що кохання між двома людьми є щирим і до кінця життя. На жаль, шлюб Квіткової та Добриніна не тривав довго.

Микита Добринін розповів, як вони з Дашею Квітковою змогли розвінчатися
Микита Добринін розповів, як вони з Дашею Квітковою змогли розвінчатися

Микита Добринін розповів, як вони з колишньою дружиною проводили процедуру розвінчання. Як виявилося, це дуже проста процедура: потрібно лише прийти до священика, розповісти про розлучення і підписати деякі папери, оскільки всі пари, яким проводили вінчання, завжди записуються в спеціальній книзі.

“Наш священик нам пояснив, що коли ми офіційно розлучилися, то наш шлюб на небі теж “не разом”, – розповів Добринін.

Станом на сьогодні колишні закохані спілкуються лише для спільного виховання сина Лева. Хлопчик проводить один тиждень з батьком, а другий – з мамою. Відомо, що Добринін закрутив роман з українською моделлю Чарою Хорив. Сама ж Квіткова зараз не перебуває у стосунках і не планує шукати нового чоловіка. Дівчина переконана, що її кохання саме знайде її, хоч їй дуже б хотілося побудувати щасливу сімʼю, в якій буде присутній сильний чоловік, на якого можна покластися.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини