Арсен Мірзоян дуже зворушливо привітав донечку з 8-річчям: Тоня Матвієнко народила татову принцесу

Святковий настрій запанував у родині української співачки Тоні Матвієнко та музиканта Арсена Мірзояна, оскільки їхня донька, Ніна, святкує вісім років.

Артисти вирішили відзначити цю подію, поділившись з прихильниками щасливими моментами і теплими словами в соціальних мережах.

У своєму Instagram Тоня Матвієнко опублікувала свіжі фотографії маленької ювілярки, де видно, як дівчинка помітно підросла. Щаслива мати зазначила, що Ніні вже вісім рочків, та надіслала їй найтепліші слова.

“Я тебе так люблю! Тобі сьогодні (15 січня – прим. ред.) вісім рочків. Рости, надихайся, живи! Ти – наше натхнення”, – поділилася артистка радісною новиною з підписниками.

Також велику увагу приділила старша сестра Уляна, яка вирішила зробити своїй маленькій сестричці особливий сюрприз. Уляна вивісила в повітря повноцінне молодшій сестрі кілька кульок, висловлюючи свою любов та підтримку.

Арсен Мірзоян, відомий музикант та батько Ніни, також вирішив поділитися радістю святкування важливого дня. У своєму фотоблозі він опублікував архівні фотографії разом із донькою та привітав її з Днем народження.

“Сніжинко моя, тобі сьогодні вісім рочків. Вб’ємо всіх драконів – я обіцяю!” – звернувся до донечки артист, додаючи до слова теплі побажання.

Нещодавно й інша відома постать шоу-бізнесу, Олена Мозгова, святкувала день народження своєї доньки. Продюсерка поділилася з прихильниками святковим настроєм та показала, як змінилася її донька на порівнянні з минулими роками. За такими радісними подіями виходить, що сімейний дозвілля та важливі моменти в житті відомих особистостей варто відзначати не тільки усередині родини, а й ділитися радістю з прихильниками в соціальних мережах.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини