Захейтили за добру справу: Наталія Могилевська дала чітку відповідь усім незадоволеним на її усиновлення

Співачка Наталія Могилевська, після того як відкрила секрет про всиновлення двох доньок, зіткнулася з несподіваною хвилею критики та звинувачень в надмірному піарі щодо свого материнства.

Українська співачка Наталія Могилевська вирішила поділитися своєю історією всиновлення двох доньок, але замість беззаперечного підтримування вона зіткнулася з несподіваною хвилею критики та непорозумінь з боку суспільства.

Після публічного зізнання артистки у важливому рішенні всиновити дітей, частина її шанувальників почала висловлювати певні зауваження щодо її мотивацій та вважати це піаром. Наталія вирішила відповісти на ці закиди через свій фотоблог.

Артистка виразила здивування відносно отриманої реакції, наголосивши, що вона залишила свою кар’єру десять років тому, коли вона була на піку успіху, і практично не випускала нові пісні або не робила жодних піар-заходів. Вона зазначила, що в той період усі розуміли, що вона жила самотньо і часто подорожувала в Індію. За словами артистки, після того, як вона повернулася, вона усиновила двох дітей і протягом двох років тримала це в таємниці. Вона висловила переконання, що завжди знайдуться люди, які оцінюють світ через призму своїх розчарувань.

Могилевська показала свою шикарну фігуру
Могилевська відповіла на закид у свій бік стосовно материнства

Співачка наголосила, що це рішення було прийняте після тривалого процесу роздумів та підготовки, і вона навіть приховувала цю інформацію від громадськості протягом двох років. І, не зважаючи на критику, вона стоїть за своїм рішенням та поділиться своєю історією.

Артистка розповіла, що на початку важко було, але вона навчалася, встановлювала контакт і проявляла терпіння. Вона залишалася постійною у своїй любові та підтримці. Діти поступово розслабилися і повірили в те, що вони у безпеці, і що з ними все буде гаразд, за її словами.

Нещодавно Катерина Полтавська, дружина Остапчука, також взяла на себе захист артистки від критиків, наголошуючи на праві кожної жінки вибирати свій шлях материнства, і закликала припинити осудження та шукати позитивні сторони у рішеннях інших людей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини