Співачка Аліна Гросу зізналася, коли та з ким буде готова стати мамою: поки рак на горі не свисне

Співачка Аліна Гросу, яка нещодавно повернулася в Україну та залишається тут, розповіла своїм підписникам на Instagram про свої погляди на материнство, пластичну хірургію та особисті цінності.

На запитання про готовність до материнства, Аліна визнала, що це велика відповідальність, і вона ще не відчуває себе готовою до такого важливого кроку. Співачка поділилася своєю амбіцією бачити у кожної дитини щасливий будинок і батьків, але зараз це поки що залишається в сфері планів.

“З одного боку я хотіла б, щоб у кожної дитини був будинок, були батьки, і мені би хотілось їх всіх забрати, але з іншого боку розумію, що поки просто не готова, навіть думаючи про своїх дітей”, – розповіла Аліна.

Пластичні операції

Ще однією темою, яка часто цікавить прихильників, є питання про можливу мамопластику. Аліна категорично відкинула такі домисли, наголосивши, що її груди є абсолютно природними. Вона зауважила, що це є спільною особливістю в її родині.

“У всіх великий бюст, це така особливість наша”, – впевнено сказала Гросу.

Аліна також зауважила, що порівняння зі своєю мамою наразі не вирішується, і це, можливо, навіть краще.

У своїй бесіді вона зазначила, що поки що не зрівнялася зі своєю матір’ю, і можливо, це навіть краще залишити так. Вона висловила думку, що коли у неї будуть свої діти, то, ймовірно, вони ще більше виростуть. Вона також зізналася, що трошки боїться цього.

А
Аліна Гросу розповіла, коли планує бути мамою 

Сімейні цінності та материнство

Співачка акцентувала увагу на важливості сімейних цінностей та розумінні того, що їй зараз просто рано для ролі матері.

Аліна Гросу щиро ділиться своїми думками і почуттями з підписниками, створюючи теплий та відкритий контакт із своєю аудиторією. Нехай ці розмови допомагають їй і фанатам краще розуміти один одного.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини