Поки одні донатять, інші – відпочивають: Наталія Холоденко відсвяткувала день народження на широку ногу

6 січня видатна психолог та зірка екрану, Наталья Холоденко, святкувала свій 41-й день народження у вишуканому стилі, влаштувавши майстер-клас у одному з найдорожчих готелів-палаців у Монако".

Своє свято психолог вирішила влаштувати у великому конференц-залі готелю, забронювавши його на цю неймовірну подію. Вартість одного білета на подію склала багатообіцяючі 600 євро, що дозволило гостям поглибитися в атмосферу інтелекту та отримати новий досвід спілкування, здобути безліч корисних інсайтів та насолодитися відпочинком у компанії визнаної психологині.

На жаль, не всі бажаючі мали можливість долучитися до цього елітного заходу, оскільки вартість квитків вражала своїм високим показником. Тим не менше, велика частина квитків вже була розпродана серед учасників попередніх проектів Холоденко, що свідчить про великий інтерес до події.

Хоча сама психолог не розкриває деталей програми заходу, вона підкреслила, що це свято дозволить гостям “поглибитися в світ і її навколишній світ, отримати новий досвід спілкування, забрати купу корисних інсайтів і добре відпочити”.

Х
Холоденко пишно відсвяткувала свій День народження

Зауважимо, що подія була знята на відео, а запис цього ексклюзивного заходу тепер доступний для придбання за 1390 грн. Його учасникам випала нагода переглянути виступ Холоденко та подивитися, як вона проводила своє святкування в розкішному Монако.

Майстер-клас також став можливістю для українських друзів Холоденко з’явитися на заході. У вишуканих сукнях вони привернули увагу на фоні готелю, де проходило подію.

Зірковий момент святкування був підкреслений виступом Наталії Холоденко в прозорій сукні, вона вразила гостей українськими піснями.

Таке витончене та елітарне святкування свідчить про те, що Наталья Холоденко і надалі утримується на вершині успіху і виявляє високий стиль у всьому, включаючи святкування особистих подій.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини