“Я займаюся тим, що люблю”: Євгенія Власова забула про кар’єру співачки і змінила професію. Ким нині працює?

Відома українська співачка вперше за два роки вийшла на зв'язок зі своїми шанувальниками та розповіла багато цікавого про життя. У зірки сталось чимало нового.

Євгенія Власова, відома українська співачка, завоювала популярність багато років тому. Знаменитість у новому інтерв’ю для каналу Rostyslove Production зізналась, куди зникла після початку повномасштабної війни – зірка прокоментувала, чому майже два роки не з’являлась у публічному просторі та не розповідала про своє життя. Крім того, артистка зізналась, що зараз вона вже не займається творчою кар’єрою – натомість у неї зовсім інша професія.

Власова змінила професію

Майже два роки знаменита артистка Євгенія Власова не з’являлась в Україні. Весь цей час вона ненавмисно тримала у секреті своє місцезнаходження й те, чим займається. Втім, ніяких таємниць від фанатів знаменитість мати не планувала – за власним зізнанням, у неї просто не було моральних сил розповідати про кожен свій крок. Натомість Власова зібралась і вирішила, що заради безпеки своєї 19-річної доньки Ніни вона повинна переїхати з країни, в якій триває війна.

Євгенія Власова у новому інтерв'ю розповіла про зміну кар'єри та зізналась, ким тепер працює
Євгенія Власова у новому інтерв’ю розповіла про зміну кар’єри та зізналась, ким тепер працює

Наразі відома українська артистка Євгенія Власова разом зі своєю донькою Ніною перебуває у Чехії. Знаменитість за кордоном вирішила змінити кар’єру та тимчасово відклала музику на другий план. Нині зірка займається духовними практиками та навіть має власний авторський курс, у рамках якого навчає людей відчувати світле та бути ближче до духовного. За словами Євгенії Власової, вона дуже довго йшла до того, аби вміти зараз вчити інших.

Євгенія Власова у новому інтерв'ю розповіла про зміну кар'єри та зізналась, ким тепер працює
Євгенія Власова у новому інтерв’ю розповіла про зміну кар’єри та зізналась, ким тепер працює

На думку Власової, ще декілька десятків років тому людям було все одно на те, чим вона займається нині. Проте, з часом зірка почала відчувати інтерес навколишніх до духовності, а тому вирішила займатись тим, що у неї виходить найкраще.

“Мені здається, що я займаюся тим, що я люблю, і до чого йшла дуже багато років… Це ще 20 років тому не дуже потрібно було людям. Тобто світ зараз уже прокидається”, – зізналась в інтерв’ю артистка.

Зірка відчуває себе “воїном світла”, адже планує і надалі відстоювати ті знання й ту істину, яку, за словами артистки, у людей заклав творець.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини