Анна Трінчер остаточно розлучилася з Олександром Волошиним: “Ну що, офіційно можна мене привітати”

Анна Трінчер та Олександр Волошин зовсім нещодавно оголосили про розлучення, а тепер стало відомо, що подружжя офіційно знаходяться в статусі розлучених.

Українська співачка Анна Трінчер поділилася зі своїми прихильниками радісною для неї новиною – тепер вони з її колишнім чоловіком офіційно розлучені. Дівчина показала переписку з представниками юридичної компанії, які повідомили, що суд вже виніс рішення про розлучення і воно набуде чинності через 30 днів.

“Ну що, майже офіційно можна мене привітати”, – поділилася Анна Трінчер.

Анна та Олександр були разом майже 2 роки. Чутки про розлучення поширилися в 2023 році, хоча артисти тривалий час не коментували це, але потім Анна зізналася, що у них справді не все так ідеально, як того хотілося б. Ще за трохи стало відомо, що пара подала на розлучення.

“Ми дорослі люди і так буває. Головне, щоб кожен з нас був щасливим, але чи разом ми будемо щасливі, чи окремо – це вже неважливо. Так буде краще для нас”, – писала Анна в соціальних мережах.

Анна Трінчер офіційно розлучилася з Волошиним
Анна Трінчер офіційно розлучилася з Волошиним

Рішення про розлучення прийняв саме хлопець, оскільки в нього тривалий час була депресія, з якою він намагався боротися. Трічер допомагала йому, але все ж не змогла врятувати їхній шлюб. Колишні закохані опублікували відео-пояснення, в якому вирішили розкласти все по поличках для своїх прихильників та пояснити всю ситуацію з обох боків.

Вже після розлучення Олександр зізнався, що спілкувався з іншими дівчатами, але поки не може знайти собі когось, хто буде кращим за Аню. На думку блогера, сучасні дівчата недалекі і йому з ними не цікаво, тому він не може нормально комунікувати з протилежною статтю. Що стосується самої Анни – дівчина акцентує свою увагу на собі та своїй творчості.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини