Анатолій Анатоліч розповів, як ставиться до дівчат, що сидять на шиї у чоловіків: “Це її вибір, хай живе”

Відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч відверто розповів, як ставиться до дівчат, які повністю живуть за рахунок свого чоловіка.

Анатолій Анатоліч завітав до Аліни Шаманської в гості разом з іншими зірковими гостями, де вони обговорили різні популярні та цікаві теми. У випуску шоу Шаманської артисти обговорювали приватні стосунки між людьми і в студії пролунало запитання до Анатоліча про те, як він ставиться до дівчат, які живуть за кошт чоловіка та сплять з ними за гроші. На диво, Анатолій Анатоліч відреагував досить спокійно і заявив, що кожен може жити так, як йому зручно. Чоловік не бачить нічого проти такого життя. Головне – щоб це влаштовувало обох партнерів, а решта зовсім неважлива.

Анатолій Анатоліч розповів, як ставиться до дівчат, що живуть за кошт чоловіка
Анатолій Анатоліч розповів, як ставиться до дівчат, що живуть за кошт чоловіка

Після цього чоловік додав, що він проти хейту у бік таких дівчат, адже це їхній вибір і ніхто не вправі повчати, як правильно жити і чи варто одружуватися, заводити стосунки або просто бачитися за гроші. Це лише вибір тих дівчат та чоловіків, які готові утримувати дівчину і брати на себе відповідальність за її життя та всі витрати.

Анатолій Анатоліч переконаний, що таких дівчат не потрібно поливати брудом через їхній спосіб життя, але ці дівчата не повинні розповідати, що сидіти на шиї в когось – це круто і всі повинні так робити.

“Це її вибір, хай живе як хоче. Я не розумію, чому потрібно їх хейтити, але не потрібно це рекламувати”, – каже ведучий.

Йдеться про те, що він проти того, щоб такі дівчата “рекламували” життя за кошт чоловіка і заохочували інших молодих дівчат сидіти на шиї у своїх коханих та вимагати гроші. Слід памʼятати, що далеко не кожен чоловік готовий покривати 100% витрат своєї коханої дівчини і виконувати всі її забаганки. Все частіше можна зустріти стосунки, у яких все 50% на 50%.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини