Шаманська розповіла, чи платить екс-“кварталівець” Ханумак їй аліменти на дитину: “Мені не допомагає”

Аліна Шаманська та Руслан Ханумак перебувають у процесі розлучення. Зірка зізналася, чи платить чоловік аліменти на їхнього спільного сина.

Відома українська блогерка та ведуча Аліна Шаманська рік тому оголосила про розлучення зі своїм чоловіком Русланом Ханумаком, з яким вони разом виховують 6-річного сина Артура. У своїх соціальних мережах дівчина розповіла, чи отримує вона від колишнього чоловіка аліменти на утримання сина, чи їй доводиться справлятися зі всім самостійно.

Як виявилося, поки Шаманська нічого від колишнього чоловіка не отримує, бо офіційно вони ще не розлучені. Дівчина заробляє гроші власними силами — у блозі та на своєму You-Tube каналі.

“Заробляю на життя своїм блогом. Ні, забезпечувати сина тато дитини не допомагає. Аліменти — ні, ми ще офіційно не розлучені”, — зізнається Аліна.

Аліна Шаманська розповіла, чи отримує аліменти від Руслана Ханумака
Аліна Шаманська розповіла, чи отримує аліменти від Руслана Ханумака

Про це блогерка розповіла у своєму блозі. Після відповіді на це питання одна з підписниць написала Шаманській, що аліменти можна отримувати не лише після розлучення, але й в процесі переривання шлюбу, однак зірка не дуже хоче витрачати на це свій час. На думку Шаманської, такі речі повинні бути добровільними, а якщо ні — вона може впоратися з вихованням та забезпеченням власного сина самостійно і без посторонніх. Аліна добре заробляє, тому поки немає необхідності в допомозі від колишнього чоловіка, але якщо він сам захоче приймати участь у вихованні дитини фінансово та індивідуально — зірка не проти.

“Вважаю, що такі речі повинні бути добровільними, або я сама впораюсь”, — додає Шаманська.

Раніше Аліна звинуватила свого колишнього чоловіка у зраді. В Мережі гуляли фото, на якому Руслан Ханумак в цікавій позі веселиться з блогеркою Анною Алхім, але сама дівчина повідомила, що між ними нічого не було і вони просто грали у веселі ігри в компанії друзів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини