Наталія Могилевська показала сімейну ідилію з чоловіком та дітьми у новому кліпі: “Не для всіх”

Днями стало відомо, що Наталія Могилевська стала названою мамою для двох дітей. Тепер зірка показує сімейну ідилію у своєму новому кліпі на пісню "Під ковдрою".

Наталія Могилевська неодноразово розповідала про те, що цілих 10 років була сама і без коханого чоловіка. Також зірка тривалий час мріяла почути слово “мама” від своїх дітей і тепер в неї така можливість зʼявилася, як і коханий чоловік поряд. Жінка вже певний час перебуває у стосунках з загадковим коханим, який є українським військовим, але Наталія про нього розвідати не поспішає. Вона переконана, що її щастя точно любить тишу.

Що стосується дітей – ця новина стала для всіх справжньою несподіванкою. Могилевська стала названою мамою для двох дівчаток, яких також не хоче показувати в Мережі. Зірка зізналася, що для них було великим стресом адаптуватися до нового життя, оскільки вони дуже багато побачили у своєму житті, тому для всього потрібен час.

У своєму новому кліпі на пісню “Під ковдрою” Наталія зобразила щасливу сімʼю, якій добре проводити час разом. За сюжетом співачка повертається додому, де її радісно зустрічає коханий чоловік та діти. Сама співачка каже, що це посил до всіх, хто чекає на воззʼєднання родини.

Могилевська показала сімейне щастя
Могилевська показала сімейне щастя

“Ця пісня про ніжні та тендітні почуття, які далеко не для всіх. Це про те, що ховається під ковдрою, про почуття, які є особистими. Особливо, якщо це стосується дітей. Наше щастя тільки в наших руках і для цього не потрібно нічого, крім сильного кохання”, – каже Могилевська.

Прихильникам зірки ця пісня дуже сподобалася. Кожен зміг відшукати приховані сенси і частинку себе. Такий відгук від прихильників – результат добре зробленої роботи не лише співачкою, але й її командою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини