“Багато артистів зникнуть”: продюсер Полякової Михайло Ясинський розповів, що чекає українських зірок

Відомий український продюсер Михайло Ясинський частенько коментує діяльність українських зірок. Цього разу чоловік розповів, що чекає артистів в майбутньому.

Слава Дьомін вкотре запросив Михайла Ясинського до себе на розмову. Чоловіки обговорили подробиці українського шоу-бізнесу, дивну поведінку російських зірок та що чекатиме на вітчизняних артистів у майбутньому. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала всі подробиці розмови шоу-менів.

На думку Ясинського, українські зірки дуже сильно розслабились і думають, що війна в Україні вже майже закінчилася і починають планувати своє безтурботне життя, але це зовсім не так. Продюсер переконаний, що через рік вони зрозуміють, як сильно помилялися і почнуть робити невтішні для себе висновки.

“Це велика проблема, бо ми зрозуміємо, що війна ще не закінчилася. Зараз це не відбудеться”, – каже продюсер.

Михайло Ясинський розповів, що чекатиме на українських зірок в 2024 році
Михайло Ясинський розповів, що чекатиме на українських зірок в 2024 році

Також Михайло переконаний, що велика кількість вже існуючих та популярних артистів просто зникнуть, а на їхнє місце прийде хтось новий та більш популярний. Нові імена, які лунатимуть в кожному куточку України, зʼявляються вже у 2024 році. Всі вони почали свою творчість в 2023 році і не планують зупинятися. Якщо молодь буде продовжувати, то зможе повністю витіснити “старожилів” українського шоу-бізнесу.

“Це буде складно, багато артистів зникнуть. 2024 рік всім вправить мізки, люди прийдуть до розуміння, що їх поклик працює”, – додає Михайло.

Ясинський не забув прокоментувати поведінку російських зірок, які все частіше почали навідуватися на Донбас. Продюсер каже, що вони роблять це далеко не з власних інтересів та великої любові до окупованих територій, а через те, що не хочуть втрачати великі гроші, які можуть отримати після свого “дружнього” візиту. Таким чином на росіїї поширюється ефект сталої пропаганди і на це, за словами Михайла, потрібно звернути увагу українцям.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини