Ще майно не поділили, а вже ремонти роблять: Остапчук та Налчаджиоглу впроваджують зміни не у своїх домівках

Відомі українські чоловіки після розлучення зі своїми колишніми дружинами не встигли розставити всі крапки над "і", як вже починають переробляти спільне сімейне гніздечко.

Зіркові чоловіки Мурат Налчаджиоглу та Володимир Остапчук розлучились зі своїми дружинами. Хоча колишні кохані не встигли розставити всі крапки над “і”, вони стрімко рухаються вперед – будують стосунки з іншими жінками та навіть планують зробити ремонт у своїх домівках.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус

Мурат Налчаджиоглу після розлучення з Лілією Реус повідомив про намір зробити ремонт вдома
Мурат Налчаджиоглу після розлучення з Лілією Реус повідомив про намір зробити ремонт вдома

Не так давно на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитий український підприємець Мурат Налчаджиоглу повідомив про те, що планує зробити невеличкий ремонт у будинку. У цій оселі знаменитість мешкав разом із другою дружиною Лілією Реус, втім невідомо, чи має вона право власності на оселю. Чоловік зазначив, що хоче змінити колір стін.

Володимир Остапчук і Христина Горняк

Колишній чоловік Христини Горняк шоумен Володимир Остапчук переробляє їхній спільний дім
Колишній чоловік Христини Горняк шоумен Володимир Остапчук переробляє їхній спільний дім

Втім, якщо у ситуації з Муратом Налчаджиоглу та Лілією Реус невідомо багато деталей, то у випадку з українським шоуменом Володимиром Остапчуком та його колишньою дружиною Христиною Горняк все зрозуміло. Після розлучення зіркова пара не встигла поділити майно – будинок, який вони почали будувати у передмісті Києва ще у шлюбі, залишився підвішеним питанням.

Втім, пізніше Володимир Остапчук на своїй Інстаграм-сторінці повідомив, що разом із новою обраницею Катериною Полтавською вони вирішили дещо змінити у цьому будинку. Зіркова пара вже почала обирати плитку для ремонту, а молода кохана чоловіка захотіла змінити планування дому. Христина Горняк заявила чітко: поки частина будинку юридично належить їй, чіпати там нічого не можна. Зіркова блогерка чекає на те, щоб її колишній викупив її частку оселі або планує подати на нього в суд.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини