Така молода і красива: Катерина Бужинська показала архівне фото із часів юності та здивувала фанатів

Народна артистка України Катерина Бужинська показала свою юність на архівних фото. На цих унікальних фото дівчинка виглядає зовсім малою та веселою.

Народна артистка України, Катерина Бужинська, вражає своїх шанувальників не лише потужним голосом та сценичною присутністю, але і вражаючими моментами – архівними фотографіями з її підліткових років.

На своїй сторінці в Instagram артистка вирішила поділитися фотографією з 15-річного віку, яка зафіксована миттєві після її перемоги на одному з музичних фестивалів. На знімку молода Катерина тримає у руках диплом, виражаючи свою радість перемоги. Українська зірка світить щирим усмішкою, яка, схоже, не залишилася невідомою навіть у ранніх її творчих виступах.

Бужинська під фото ділиться своїми спогадами, виклавши архівну фотографію з 15-річного віку, де зафіксовані її творчі перемоги на вокальних конкурсах, зокрема гран-прі міжнародного фестивалю “Веселад”.

Шанувальники артистки були приємно вражені цією подією з її минулого, підкреслюючи, що протягом 30 років вона практично не змінилася. Інші наголошують, що з роками виконавиця, схоже, як вино, стає тільки кращою.

К
Катерина Бужинська показала себе у молодості: 30 років тому 

Нещодавно ми зазначали, як Катерина Бужинська разом з чоловіком та їхніми 7-річними двійнятами відпочивала на гірськолижному курорті. Ця артистка продовжує вражати не лише своїм талантом, але й дорослим та врівноваженим підходом до життя та родини.

На фоні засніжених гір та зимової краси, сім’я Бужинської насолоджувалася спільними моментами веселощів та пригод. З фотографій, які Катерина поділилася в соціальних мережах, видно, як вони катаються на лижах, влаштовують снігові бої та разом насолоджуються атмосферою гірського курорту.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини