Віталій Козловський розповів, чому не може поєднати своє життя з творчістю: “Сьогодні неможливо”

Зараз Віталій Козловських знаходиться в лавах українських захисників. Співак розповів, чому він не може присвятити все своє життя музиці та творчості.

Віталій Козловський пройшов досить складний шлях за останній час. Після отримання повістки чоловік відправився захищати нашу країну і зараз знаходиться на фронті після того, як перевівся з Нацгвардії. Артист розповів, чому йому дуже складно присвятити своє життя музиці і які в нього плани на власний творчий шлях.

Зірка каже, що зараз в нашій країні триває вже 700-й день справжнього пекла, про яке не хочеться навіть думати і всі його мрії та бажання зараз відходять на другий план:

“Мрія про перемогу залишається мрією. Надія не помирає, а любов до Батьківщини та людей тільки росте. Зараз неможливо поєднувати творчість з подіями сьогоднішнього дня, але у світ скоро вийде відображення моїх власних думок”, – пише чоловік у своєму Інстаграмі.

Віталій Козловський розповів, чому не може присвятити життя творчості
Віталій Козловський розповів, чому не може присвятити життя творчості

Схоже, Козловський все ж приготував для своїх прихильників реліз нової композиції, але коли піде його пісня – залишається невідомим. Зовсім нещодавно артист поділився приголомшуючими подробицями про те, що вони з його бойовою командою ледь не загинули. У той день Віталій по-справжньому відчув, як “подружка” з косою буквально стоїть за його спиною. Таких емоцій не хочеться бажати жодній людині.

Нагадаємо, 13 червня 2023 року Віталій Козловський отримав повістку і не злякався та не почав тікати, а пішов до військкомату проходити медогляд. Після цього артист прибув на полігон, повністю змінив свій звичний образ і почав вчитися, як захищати нашу країну. Віталій Козловський сьогодні – справжній приклад для багатьох українських чоловіків, зокрема – артистів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини