Колишня Володимира Остапчука зізналася, що планує шукати своє кохання на романтичному шоу: нова холостячка?

Колишня дружина шоумена Володимира Остапчука, красуня Христина Горняк, заінтригувала своїх шанувальників. Вона погодилася на участь у романтичному шоу.

Христина Горняк, колишня дружина відомого шоумена Володимира Остапчука, вирішила долучитися до світу романтичних пригод та взяти участь у YouTube-шоу Мішеля Сайкалі “Match me”. Ведуча розкрила цю новину своїм шанувальникам, і її рішення викликало великий інтерес серед прихильників.

Христина Горняк поділилася, що це для неї перший досвід беручи участь у романтичних побаченнях перед камерами, і вона з нетерпінням чекає на момент зйомок випуску.

Христина прокоментувала свою участь у шоу, висловивши нетерпіння щодо майбутньої пригоди. Вона пояснила, що в цей момент, коли вона є вільною, вона відкрита для нових знайомств і романтичних побачень, тож вона чекає на цю авантюру з нетерпінням.

Зазначимо, що Горняк вже раніше зробила відверті зізнання щодо свого минулого з Остапчуком. Вона відмовилася брати участь в реаліті-шоу “Холостячка”, навіть якщо їй б це запропонували.

Христина відзначила, що чоловіки, ймовірно, не витримають її “знущань” і додала, що наразі вона не планує брати участь у шоу “Холостячка”.

Нагадаємо, що раніше Христина Горняк відверто визналася, чи жалкує про те, що колись вийшла за Володимира Остапчука заміж. Її життя продовжує наповнюватися новими подіями, а участь у романтичному шоу стає ще однією цікавою главою її історії кохання. Сподіваємося, що цей експеримент принесе їй радість та відкриє нові горизонти в особистому житті.

Також нещодавно Христина розповіла, чому вона живе на дві країни і не хоче залишатися в Україні. Вона зізналася, що завжди обирає найкращі варіанти для самої себе, тому не повертається на Батьківщину.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини