“Хлопці, я на вас чекаю”: екс-дружина Остапчука Христина Горняк шукає нове кохання у романтичному реаліті

Відома українська блогерка та нотаріусиня Христина Горняк оголосила про свою участь у романтичному шоу. Там колишня дружина Остапчука планує знайти своє кохання.

Христина Горняк, відома українська блогерка та нотаріусиня, неочікувано повідомила про те, що візьме участь у романтичному шоу. Знаменитість зазначила, що хоче спробувати знайти своє кохання, поки її серце вільне. За словами Христини Горняк, вона бажає сходити на побачення з цікавим чоловіком і, можливо, знайти обранця.

Горняк у романтичному шоу

Знаменитість на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зізналась, що планує взяти участь у романтичному YouTube-шоу Мішеля Сайкалі Match me. Христина Горняк довго мовчала про те, на що наважилась, але врешті-решт таки вирішила, що варто спробувати знайти своє кохання. Колишня дружина шоумена Володимира Остапчука зазначила, що наважилась на таку авантюру, адже наразі її серце вільне – таким чином зірка зізналась, що відбувається в її особистому житті.

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк візьме участь у реаліті-шоу
Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк візьме участь у реаліті-шоу

Розповідаючи про свою участь у романтичному реаліті-шоу, знаменита українська блогерка не стала приховувати, що для неї це перший такий досвід. Знаменитість із нетерпінням чекає на початок проєкту, а також не жалкує і не соромиться через те, що бере участь у подібному. Христина Горняк впевнена, що саме сьогодні варто наважитись на подібне, адже зараз її серце вільне, а вона – молода та у пошуках обранця. Знаменитість натякнула, що вона відкрита до нових знайомств, а тому чекає на кохання.

“Хлопці, я на вас чекаю”, – прокоментувала свою участь у шоу відома українська блогерка Христина Горняк.

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк візьме участь у реаліті-шоу
Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк візьме участь у реаліті-шоу

До слова, підписники Христини Горняк поцікавились у неї, чи не хоче вона взяти участь у реаліті-шоу “Холостячка”. Зірка у відповідь жартома зазначила, що учасники такого реаліті-шоу просто не витримають її знущань, а тому вона краще не буде братись до такої справи. Варто зазначити, що зірка розлучилась зі своїм колишнім Остапчуком восени 2022 року. З того моменту в знаменитості, за її словами, не було стосунків.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини