Часи ідуть, а діти ростуть: як виглядає зараз маленька донька легендарного творця Кузьми Скрябіна

По смерті великого українського музиканта Андрія Кузьменка, відомого під сценічним ім'ям Кузьма Скрябін, залишився спадок, який продовжує жити в його рідній дочці, Марії-Барбарі.

Ось як виглядає і чим займається єдина красуня-донька Кузьми Скрябіна.

Спадок та ім’я

Андрій Кузьменко покинув цей світ в лютому 2015 року, залишивши за собою велику творчість та родину. Відомо, що він був у шлюбі з мисткинею Світланою Бабійчук, і разом вони виховували доньку Марію-Барбару. Дочка отримала неабияке ім’я на честь улюбленої акторки батька, Барбари Брильської, з якою він був особисто знайомий. На той момент, коли Кузьменко покинув світ, Марії-Барбарі було лише 17 років, і вона важко переживала цю втрату.

Розвиток та професійний шлях

Сьогодні Барбарі Кузьменко вже 26 років, і вона зробила свій вибір щодо професії та особистого життя. Проживаючи у Києві, вона вийшла заміж та обрала професію дерматовенеролога. Це рішення вона прийняла після успішного вилікування тяжкої форми акне від закордонних спеціалістів, яких до неї возив сам батько.

Особисте життя та сімейна радість

Барбара Кузьменко визначилася в особистому житті, обравши свого обранця, Віктора Тура, з яким вони познайомилися ще в університеті. Пара побралася в 2019 році, попередньо переживши п’ять років у стосунках. Зараз Барбара та Віктор разом проживають у Києві та виховують свого пухнастого чотирилапого друга.

Краса та грація

Барбара Кузьменко вражає своєю красою та грацією. На фотографіях з весілля вона схожа на справжню принцесу, завдяки пишній сукні, імпозантному макіяжу та бездоганній зачісці. Незважаючи на те, що вона ніколи не прагнула слави та зіркового життя, Барбара Кузьменко отримує багато компліментів від фанатів свого батька в соціальних мережах.

Барбара Кузьменко, донька Андрія Кузьменка, продовжує нести спадок свого батька не лише у світі музики, а й у своєму особистому та професійному житті.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини