“Повторює макіяж”: дружина Віктора Павліка Репяхова здивувала новою подробицею про сина, який не розмовляє

Віктор Павлік і Катя Репяхова виховують чудового синочка Михайлика. Нещодавно дружина співака поділилася тим, як розвивається їхній малюк майже у 3 роки.

Для Каті Репяхової і її чоловіка Віктора Павліка це стало викликом, коли їхній син, який вже влітку цього року відзначить свої три рочки, не проявляв особливої цікавості до розвиваючих ігор та майже не розмовляв.

Нещодавно Катя ділилася своїми враженнями в інтернеті, розповідаючи, як малюк, хоч і не вміє ще виразно висловлювати свої думки, але вже зараз виявляє талант і захоплення, які можуть здивувати багатьох батьків.

Дружина Павліка Катя Репяхова поскаржилася на проблеми у материнстві
Дружина Віктора Павліка розповіла, як син почав робити макіяж

Хоча дитина ще далека від того, щоб розуміти всі тонкощі мистецтва макіяжу, його інтерес до цього виду творчості здивував багатьох. Катя розповідає, що вони прагнуть підтримувати і розвивати те, що справляє радість та задоволення їхньому малюкові. Виявляється він із задоволенням повторює за ненькою її ранкову рутину, а саме макіяж.

“Повторює пензликом макіяж за мною і багато чого іншого”, — розповіла Катерина у сторіз.

Дружина Віктора Павліка розповіла, як син почав робити макіяж

Разом із тим Репяхова відзначає, що їхній син також проявляє інші особливості у розвитку, такі як любов до повторювання різних ритуалів і дій, але при цьому говорить, що йому важко зрозуміти, як гратися традиційними іграшками.

Зі слів блогерки можна зрозуміти, що їхній з Віктором Павліком син ще не цікавиться, ляльками чи кухонними наборами, але він з інтересом вивчає світ макіяжу.

Усі ці риси розвитку роблять дитину унікальною, і, схоже, батьки вирішили не чіпати його інтересів, а підтримувати та надихати його на подальший творчий розвиток.

Син Каті Репяхової та Віктора Павліка — це яскравий приклад того, як важливо давати дітям свободу у виборі свого шляху розвитку, навіть якщо цей шлях може здатися нестандартним. Адже саме у різноманітності та індивідуальності криється справжня краса життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини