“Важка реалізація”: Потап вибачився перед Настею Каменських і розповів більше про їхні стосунки

Потап у своїх соціальних мережах розповів про те, як важливо просити вибачення за свої вчинки і як це впливає на стосунки з близькими людьми.

Після хвилі негативу, яка рушила на Потапа, чоловік все ж вирішив попросити пробачення і розповів, чому це дуже важливо робити у сучасному світі. Як каже артист – потрібно знайти в собі сили зробити це, навіть у тому випадку, якщо буває дуже складно признати свою провину. Це робить стосунки між людьми кращими та міцнішими.

“Коли настає час вибачитися, то це справжнє випробування. Це важка реалізація того, що ми не є ідеальними, але чудовий урок для особистого росту”, – пише чоловік.

Потап публічно попросив вибачення в Мережі
Потап публічно попросив вибачення в Мережі

Свій текст Потап написав під фотографією з песиком, а також закріпив пісню Елтона Джона, в якій співається про те, щоб попросити вибачення у своєї коханої жінки. Не всі прихильники зрозуміли, що саме цим хотів сказати артист, але деякі користувачі Мережі припустили, що таким чином чоловік хотів публічно вибачитися перед дружиною Настею Каменських.

Нагадаємо, ходять чутки про те, що зіркове подружжя або знаходиться на межі розлучення, або вони вже розлучилися, але приховують від всіх цю інформацію. В Мережі припускають, що зірки не хочуть афішувати свій розрив, щоб не приваблювати до себе ще більше уваги і не давати можливості запустити нову хвилю хейту у свій бік.

Як би там що не було, але зіркове подружжя активно спростовують новини про своє розлучення спільними фото, поїздками і згадками один про одного в Мережі. Офіційного коментаря стосовно свого розлучення ні Настя Каменських, ні Потап поки що не давали. Наразі зірки працюють над власним іміджем та створюють нову музику, яка може сподобатися слухачам.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини