Ілона Гвоздьова прокоментувала чутки про розлучення зі своїм чоловіком: “Поки що це виходить”

Останнім часом Мережею почали ширитися чутки про те, що Ілона Гвоздьова розлучається зі своїм чоловіком. Зірка дала власний коментар з цього приводу.

Чимало пар в українському шоу-бізнесі розлучилися, або знаходяться на межі розлучення. Подібні чутки почали поширюватися про стосунки Ілона Гвоздьової з її чоловіком. Приводом для цього став загадковий пост Ілони у соціальних мережах, в якому вона поділилася власними роздумами про те, якими повинні бути ідеальні стосунки.

Жінка написала, що ідеальні стосунки можна будувати дуже довго і сильно над ними працювати, а можна взяти і зруйнувати все за одну мить, без права на відновлення минулого життя. Також Гвоздьова поставила досить риторичне запитання: “А може це була звичка?”, яке змусило більшість замислитися про життя. Прихильники зірки зрозуміли це як так званий “червоний прапорець”, який свідчить про те, що зірка й справді на межі розлучення.

Ілона Гвоздьова розповіла про проблеми у сім'ї
Ілона Гвоздьова розповіла про проблеми у сім’ї

Ілоні довелося спростовувати це у своїх сторіз, але прихильники все одно не повірили їй. Тоді на своєму інтервʼю на радіо “Люкс.ФМ” жінці знову поставили запитання про цей загадковий пост та чи справді у них з чоловіком переломний момент у стосунках. Ілона розповіла, що у них все добре і вони з чоловіком чудово ладять. Зірка каже, що вона може завойовувати і утримувати біля себе чоловіка різними цікавими способами.

“Мені здається, це у мене поки що виходить”, – каже Ілона.

Як би все добре не було, але в парі Ілони та її чоловіка все ж виникають розмови про розлучення, але в умовах повномасштабного вторгнення вони не дають цим думкам вийти за рамки. Гвоздьова переконана, що такі думки виникають лише через те, що зараз всім дуже складно у житті.

“Зараз такий депресивний стан і його не можна повʼязувати зі ставленням один до одного”, – додає артистка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини