Вилитий Роберт Дауні у молодості: Донька Ольги Фреймут показала свого бойфренда та привітала його зі святом

Донька Ольги Фреймут привітала свого бойфренда, який дуже схожий на Роберта Дауні у молодості, із Днем Народження. Якого чоловіка обрала

17-річна Злата Мітчелл, донька відомої ведучої Ольги Фреймут, поділилася своїми враженнями в Instagram-stories, розкриваючи замальовки святкування дня народження свого хлопця Оскара.

Злата вражає свою природну красу на рідкісному фото, де вона разом з Оскаром у ванній кімнаті. Молода пара обрала стильні образи для святкування. Злата одягла топ, який доповнила прозорою кофтинкою в сіточку та чорними джинсами. Її коханий, Оскар, з’явився у кадрі у білій футболці зі светром на плечах.

“Перший день народження Оскара!” – заінтригувала Злата своїх фоловерів, даруючи їм погляд на особисте свято коханого.

З
Злата Мітчелл показала свого нового бойфренда: справжній красунчик 

Зазначимо, що Злата нещодавно повернулася до США після тривалих подорожей різними країнами. Вона відвідала Україну, де зустрілася з друзями та провела час на батьківщині. Однак після цього вона знову поглибилася в своє навчання у Сполучених Штатах.

День народження Оскара виявився особливим для Злати та її коханого, заповнений теплом, усмішками та, безумовно, коханням.

Нещодавно Злата Мітчелл, донька відомої ведучої Ольги Фреймут, пережила зворушливий момент свого життя – перше зустріч з матір’ю після тривалого розлучення. Цей неперевершений момент був зафіксований на спільному фото, яке донька поділилася зі своїми прихильниками.

Зазначимо, що ведуча Ольга Фреймут та її донька Злата Мітчелл довгий час знаходилися в різних країнах через їхні зобов’язання та обставини. Розлучені від рідної матері, Злата вдалося виробити вражаючий шлях у світі молоді та зірок.

Об’єднання Злати та Ольги стало важливою подією для обох, а спільне фото навічно залишиться в їхній пам’яті як символ сімейного тепла та любові.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини