Астаф’єва пригадала, якими були її стосунки з колишнім обранцем: “лупив” макогоном і мав багато комплексів

Відома українська модель та артистка Даша Астаф'єва розповіла про свої колишні стосунки. Знаменитість висловилась про те, що її не просто не поважали, а навіть ображали.

Даша Астаф’єва, відома українська модель та артистка, ніколи не любила говорити багато про особисте життя, але завжди прагнула поділитись своїм досвідом, аби інші не наступили на ті ж граблі. Так, наприклад, нещодавно зірка на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм висловилась про те, що у минулому мала стосунки з чоловіком, який дозволяв собі підіймати на неї руку. Знаменитість пригадала, як “отримувала” макогоном і зізналась, що змусило її піти від нього.

Астаф’єва про колишні стосунки

У новому дописі, який відома українська зірка опублікувала у своєму Інстаграм-блозі, знаменитість розповіла про минуле. Зірка зізналась, що мала досвід стосунків із чоловіком, який себе не поважає, а через це починає не поважати й ображати і свою партнерку. Даша Астаф’єва зазначила, що спершу ніколи не видно, що людина насправді занурилась у прірву комплексів і неповаги до себе, а тому закохуєшся. Втім, вже незабаром стає помітно, що партнер не поважає не лише себе, а й усіх, хто навколо.

Українська модель Астаф'єва розповіла про свої колишні стосунки та образи зі сторони партнера
Українська модель Астаф’єва розповіла про свої колишні стосунки та образи зі сторони партнера

Астаф’єва зазначила, що найчастіше у такому разі жінки намагаються врятувати своїх коханих, запасаються терпінням і просто тягнуть на собі стосунки. Втім, продовжила розповідь блогерка, це не допомагає, а навпаки погіршує ситуацію. Чоловік, який бачить силу жінки, лякається та починає принижувати її.

“Він бачить, що ти маєш ресурс на двох, і починає ненавидіти себе сильніше за слабкість, а тебе – лупити макогоном за силу”, – пригадала знаменитість.

Українська модель Астаф'єва розповіла про свої колишні стосунки та образи зі сторони партнера
Українська модель Астаф’єва розповіла про свої колишні стосунки та образи зі сторони партнера

Даша Астаф’єва не приховує, що з таких стосунків вийти дуже важко, але варто звертатись по допомогу – до фахівців і до тих людей, які пам’ятають жінку до подібного досвіду. Знаменитість впевнена, що вирішити таке можливо, але не варто залишатись разом із чоловіком, який не здатен поважати свій вибір.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини