“Усе це зараз дуже важливо”: Даша Астафʼєва розповіла, коли повернеться на сцену з новими піснями

Даша Астафʼєва вже тривалий час не займається музикою. Прихильників зірки дуже цікавить, чи зможуть вони ще колись побачити її на сцені. Екс-співачка вирішила відповісти на це запитання.

Під час своєї співочої карʼєри Даша Астафʼєва була справжньою зіркою та символом всіх чоловіків. Зараз жінка займається благодійністю, веде власне шоу на You-Tube, на якому готує разом із зірками українського шоу-бізнесу, але музикою вона більше не займається. Редакція сайту досі новини зʼясувала, чи планує колишня співачка повертатися на сцену, чи це вже давно не в її пріоритетах.

Даша зізнається, що зараз їй далеко не до пісень і не концертів. В такий складний для України час вона зовсім не уявляє себе щасливу на концерті, співаючи різні пісні під оплески прихильників. Про це зірка розповіла у соціальних мережах.

“Уявіть, зранку у нас обстріли, а ввечері мене в костюмі зайця. Хоч люди зараз таким чином заробляють гроші, платять податки, зберігають робочі місця. Їхня робота надважлива, бо потрібно споживати різний контент, як розважальний, так і український”, – каже Астафʼєва.

Даша Астафʼєва розповіла, чи планує повертатися на сцену
Даша Астафʼєва розповіла, чи планує повертатися на сцену

Жінка каже, що зараз потрібно навчитися радіти і сприймати життя, як щось хороше, навіть, коли навколо все погано. Даша пригадала, як ми всі раніше читали українську літературу і не розуміли, чому наші автори постійно страждали від чогось і всі твори були написані про тяжку долю, про складне життя і таке інше. Тепер – це наша реальність.

“Про що писати авторам в окопі? Або тим, чиї друзі загинули? Тільки про біль, про почуття та життя, яке відбувається з ними в реальному часі. Саме тому дуже складно читати історичні твори, бо вони про тяжкі часи. Такі, як у нас зараз”, – розповідає зірка.

Стосовно співу – Астафʼєва хоче бути корисною тут і зараз, а про нові пісні, концерти та творчу діяльність буде думати вже після нашої перемоги.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини