Потап не став повертатися до України і розширює горизонти за кордоном: “Будую міжнародну корпорацію”

Репер Потап вкотре здивував прихильників своїми думками, якими поділився в Інстаграмі. Він розповів, чим займається за кордоном. Виявляється, справ у зірки чимало.

Олексій Потапенко, відомий своєю музикою та вдалим дуетом з Настею Каменських, тепер пішов у світовий шоу-бізнес, залишивши за собою чимало чуток та питань у його шанувальників в Україні. Ще у 2022 році Потап вирушив за кордон і довго не повертався, залишаючи за собою лише тінь невизначеності.

І хоча репер повернувся до Києва, його постійні від’їзди та загадкова відсутність викликають питання: як він отримує можливість виїзду за кордон, коли інші чоловіки в країні мають обмеження? Відповідь на це питання залишається невідомою, відкриваючи низку таємниць у його житті.

Потап прокоментував свої зашквари в Мережі
Потап дав зрозуміти, чому досі не повернувся в Україну

Замість відвертої розповіді про своє життя за кордоном, Потап обирає залишати його в тіні, надаючи мінімальну інформацію. Замість цього, в його Instagram з’являються нейтральні публікації — заяви про розширення кордонів світового шоу-бізнесу та створення міжнародних зв’язків.

“Розширюю території, будую міжнародну корпорацію шоу-бізнесу! Лечу до Стамбулу на зйомки нових відеокліпів!”, — пише селебріті.

У прихильників у коментарях велике питання лишається без відповіді: чому саме в Стамбулі, і як це пов’язано з розширенням шоу-бізнесу? Крім цього, під публікацією пишуть:

  • “Потап, пора уже вирішити з якої ви планети”
  • “Другі виїхати не можуть, навіть відвідати сім’ю, до Польщі! А він схотів і втік”
  • “Хлопець призовного віку двічі тікає з країни”

Отже, життя Потапа на чужині залишається загадковим, а його дії викликають сумніви щодо справжніх мотивів та зв’язків із рідною Україною. Версії та здогадки надалі пливуть, а загадка чоловіка Каменських лише поглиблюється.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини