“Потап десь далеко”: в Мережі зʼявилися чутки, що Настя Каменських знайшла собі нового чоловіка

Зараз Настя Каменських перебуває за кордоном, де активно відвідує різні програми та починає свою діяльність з нового аркуша у новій країні. Схоже, з нового в співачки не лише карʼєра в Іспанії.

Потап і Настя Каменських все частіше піддаються обговоренню через свої стосунки. Подейкують, що зіркове подружжя знаходиться на межі розлучення, але Настя разом з коханим Потапом намагаються спростувати ці чутки спільними фото, поїздками за кордон та багато чим іншим. Редакція сайту Добрі новини натрапила на досить цікаву інформацію в Мережі.

Відомий український пліткар Богдан Беспалов каже, що Каменських вже давно знайшла собі нового чоловіка, але не хоче розповідати про це у соціальних мережах. Раніше хлопець говорив про те, що шлюб Насті та Потапа вже давно дав тріщину і, на його думку, вони невдовзі розлучаться. Тепер Беспалов заявив, що співачка вже у нових стосунках з загадковим коханцем.

У Каменських є коханець
У Каменських є коханець

“Копаючи” глибше у цій ситуації Богдан зʼясував, що Настя в Іспанії зовсім не переймається за те, що хтось може дізнатися про її нового коханця. Ба більше, зірка вирішила розірвати всі стосунки з Україною, але виступатиме під українським прапором, щоб зробити вигляд відданої патріотки своєї держави.

“Настя Каменських з новим чоловіком в Іспанії, все у них добре. Потап десь далеко і зараз вона насолоджується своїм життям. Періодично буде приїздити в Україну, щоб повиступати під українським прапором, знімати відповідний контент і удавати з себе українку”, – розповідає Беспалов.

Правда це, чи ні – залишається лише здогадуватися, але неодноразово слова блогера підтверджувалися через деякий час. Можливо, невдовзі Каменських сама захоче дати коментар з цього приводу та зізнається у нових стосунках.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини