Павло Зібров поділився з чоловіками секретами, де найкраще зберігати заначку від дружини: “Треба мати”

Павло Зібров вже багато років у щасливому шлюбі зі своєю дружиною. Чоловік вирішився поділитися побутовими секретами, які допомагають зробити шлюб кращим.

Народний артист України Павло Зібров по-справжньому щасливий чоловік – у нього є власний будинок, красуня-дружина та донька Діана, які його люблять. Зараз він отримує невелику пенсію у розмірі 7500 гривень, але зовсім не переймається з цього приводу. Грошей у його родині вистачає для того, щоб закривати не лише власні, але й потреби своєї родини. Зібров зізнався, що має заначку від дружини і розповів, на що її потрібно витрачати кожному чоловікові.

“Заначку треба мати кожному чоловікові, щоб потім цю заначку витрачати на власну дружину”, – каже Зібров.

Павло Зібров розповів, де потрібно тримати заначку від дружини
Павло Зібров розповів, де потрібно тримати заначку від дружини

Артист каже, що головними фінансами в їхній родині керує саме його дружина Марина і немає нічого поганого в тому, щоб часом бути справжнім “підкаблучником” для своєї жінки, але в нього завжди є “під подушкою” тисяча доларів на випадок, якщо потрібно буде зробити не заплановані витрати. Також всі крупні покупки подружжя обговорюють між собою і приходять до спільного рішення – потрібна їм ця річ, чи поки можна не витрачатися. В будь-якому випадку Павло Зібров любить купувати своїм дівчатами подарунки і 26-річна донька Павла Зібров також їм допомагає.

Дівчина повинна була побратися зі своїм коханим перед повномасштабним вторгненням, але все пішло не по плану. Артист жартує, що обранець її доньки нудний, оскільки не пʼє і з ним не можна випити високоградусного напою та й сама донька Зібров також не проявляє пристрасті до алкоголю.

“Він не пʼє, а це погано, бо нема з ким випити. Діана теж не пʼє, якось з ними зовсім скучно”, – додає Павло Зібров.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини