Майже 300 тисяч доларів: Даша Квіткова розповіла, за скільки планує продати спільний з Добриніним будинок

Даша Квіткова та Микита Добринін під час шлюбу проживали у розкішному маєтку. Після розлучення зірки розʼїхалися, а тепер блогерка вирішила продати будинок мрії.

Екс-подружжя Даші Квіткової та Микити Добриніна проживали в розкішному маєтку недалеко від Києва. Будинок площею 150 квадратних метрів було виставлено блогеркою на продаж і за нього зірка хоче отримати 290 тисяч доларів. Раніше ціна була дещо більшою – 320 тисяч доларів, але через низький попит довелося “скинути” кілька десятків. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як виглядає будинок мрії.

Маєток оснащений усією потрібно технікою та меблями. Є гараж для двох автомобілів, подвірʼя та можливість готування барбекю. Ба більше, на території будинку розташований невеличкий дитячий майданчик, тому такий будинок – справжня знахідка для великої родини з маленькими дітьми. Сама Даша вклала у цей будинок душу і серце, але за зрозумілих причин жити там вона не може. Своїми прихильникам зірка розповіла, які емоції в неї викликає колишній дім.

Як виглядає будинок Даші Квіткової та Микити Добриніна
Як виглядає будинок Даші Квіткової та Микити Добриніна

“Я так любила це місце, бо дуже вклала в нього свою душу. Новим власникам справді дуже пощастить. От приїхала сюди і у мене така сильна ностальгія. Я дуже люблю цей будинок. Зараз, поки дім стоїть на продажі, я час від часу тут буваю, працюю, що складалося враження, що тут хтось живе”, – розповідає Квіткова.

Цей будинок подружжя придбали в 2020 році, але прожили так недовго. На початку 2023 року стало відомо, що Даша та Микита вирішили розлучитися і почали через суд ділити своє майно. Зараз колишні партнери живуть окремо – Даша переїхала у затишну та простору квартиру, яку частенько показує у соціальних мережах, а Микита Добринін живе у власних апартаментах.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини