Українська Меган Фокс: Ксенія Мішина здивувала фанатів новим кольором волосся та нестандартним іміджем

Українська акторка та зірка популярного серіалу "Кріпосна", Ксенія Мішина, знову викликала шалену увагу шанувальників своїм несподіваним перевтіленням.

Українська акторка Ксенія Мішина, яка відома своєю роллю у популярному серіалі “Кріпосна”, нещодавно вразила своїх шанувальників кардинально новим образом. За даними з посиланням на Instagram артистки, Мішина радикально змінила свій звичний вигляд, перевтілившись у блондинку.

Власноруч опублікований ролик акторки в соцмережах став поштовхом для обговорень серед фанів. У відео спершу Ксенія з’являється у сірому худі, чорних окулярах та зі звичним для неї кольором волосся. Але згодом здивувала всіх ефектною білявкою з яскравим макіяжем, вечірній сукні та прикрасами.

“Я теж не очікувала. Як вам?”, – поцікавилася Ксенія у своїх фанів.

Реакція користувачів інтернету розділилася. Багато шанувальників виразили захват від нового образу зірки, проте більшість порадили їй залишатися природною брюнеткою. Дехто навіть зробив паралелі з голлівудськими зірками, порівнюючи її з Меган Фокс та Марго Роббі.

Однак, деякі користувачі висловили припущення, що таке драматичне перевтілення може бути здійснене за допомогою перуки.

Нещодавно акторка Катя Осадча також змусила відзначитися фанів своїми епатажними фото, розбурхавши уяву публіки своєю новою іміджевою сміливістю.

Цікаво, якими ще змінами можуть нас приємно здивувати наші улюблені зірки у майбутньому.

Нагадаємо, що нещодавно Ксенія Мішина нарвалася на хейт зі сторони українців. Причиною стало перебування акторки на відпочинку за кордоном, а саме на Балі. Фанати не дуже зрозуміли, чому у такий складний час зірка поїхала на відпочинок.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини