“Нас чекає велике майбутнє”: актор Дмитро Ступка зізнався, що для нього найважливіше у житті

Нещодавно увагу шанувальників вітчизняного кіно привернула нова сторінка в особистому житті відомого актора Дмитра Ступки. Кому зараз він зізнається у коханні?

Провівши вже 2,5 роки в Сполучених Штатах, Дмитро не тільки відкрив для себе нові горизонти у світі кінематографу, але й знайшов щастя у коханні з чарівною Юлією Барабановою.

Вони не соромляться відкрито демонструвати свої почуття, що вразило прихильників щирості та романтики. Одне з таких магічних моментів – фото їхнього ніжного цілунку у Лас-Вегасі, яке вони з радістю поділилися з шанувальниками в соціальних мережах. Підписавши цей емоційний знімок словами найглибшої любові, Юлія зазначила:

“Нас чекає велике майбутнє! Я люблю тебе, мій всесвіт! Ти робиш моє життя щасливим!”.

Дмитро Ступка показався із коханою дівчиною
Дмитро Ступка показався із коханою дівчиною

Дмитро, у свою чергу, висловив свої почуття у романтичному повідомленні:

“Все, що мені потрібно в житті, це ти і наші діти… Люблю тебе”.

Зображення пари, яка вирішила розважитися у Вегасі, викликало неабиякий ажіотаж у мережі.

Не можна не зауважити, що ці миті щастя відбуваються на фоні індивідуальних подій у житті обох. Це не лише свідчить про їхню взаємну любов та повагу, але й нагадує про те, що навіть у великому місті, де всі зайняті своїми справами, можна знайти справжнє кохання.

Цікаво, чи не збираються вони побратися у Вегасі? Хоча це залишається питанням часу, воно безсумнівно збуджує уяву шанувальників та залишає їхні серця трепетними від очікування.

Варто згадати, що Дмитро Ступка розповів про свій роман ще у серпні минулого року. У 37 років актор уже має за плечима досвід розлучення та виховання 6-річної дочки Богдани. Тим не менш, його нова обраниця також має сина від попереднього шлюбу.

Незважаючи на відстань та різницю у минулому, Дмитро Ступка та Юлія Барабанова продовжують будувати свою спільну майбутню дорогу, переповнену коханням та радістю. Нехай ця кохана пара завжди знаходить щастя та радість у своїх стосунках!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини