Олена Кравець відверто розповіла, як це – бути мамою трьох дітей: “Вимагали, щоб біля них крутився світ”

Виховання дитини – це дуже складна справа, з якою далеко не кожному вдається впоратися, а виховання трьох дітей – справжній квест. Олена Кравець розповіла, як почуває себе в ролі матері трьох дітей.

Олена Кравець справжня диво-жінка – виховання трьох дітей, постійна робота на телебаченні та самоконтроль вимагають неабияких зусиль для того, щоб знаходити в собі сили на життя кожного дня. Зірка розповіла, як їй живеться в ролі матері трьох дітей. Про це жінка розповіла у спеціальному випуску для ТСН на You-Tube каналі.

В 39 років Олена Кравець народила одразу двох дітей – на світ зʼявилися двійнята Ваня та Катя, яким зараз по 7 років. Акторка каже, що народила їх запізно і їй буває важко у вихованні дітей, але вона не сама і це їй допомагає. Зараз діти вже трішки подорослішали, тому інтегрувалися в життя своєї зіркової мами – Олені більше не потрібно розриватися між роботою та дітьми, оскільки малеча тепер все розуміє і знають, чим займається їхня мама.

“Це важко, але я не єдина. Зараз діти більш інтегровані в моє життя, раніше вони вимагали, щоб біля них крутився весь світ і я також, але вони дорослішають. Я можу говорити їм правду і готую до того, що я вдома є і буду не завжди, коли їм щось потрібно”, – розповідає Кравець.

Діти Олени Кравець
Діти Олени Кравець

20-річна донька Маша Кравець активно співпрацює зі своєю мамою, про що акторка також вирішила розповісти. За словами зірки, Маша дуже комфортна та легка у спільній роботі, хоч часом сама Олена може бути досить вимогливою, але донька все розуміє і ставиться до цього простіше. На свою маму Маша не тримає образ і розуміє, що їх повʼязує не лише родина, але й робота.

“Мені круто! Мені дуже подобається з Машою працювати. Вона пристосувалася до мене і не ображається”, – додає зірка.

Старша донька Олени Кравець Маша
Старша донька Олени Кравець Маша

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини