Ведуча Соломія Вітвіцька зізналася, що їй допомагає не хворіти взимку: “В будь-яку пору багато пʼю”

Взимку всі часто хворіють, через сильний мороз та послаблення імунітету. Відома українська ведуча Соломія Вітвіцька поділилася власними лайфхаками здоровʼя.

Останнім часом в Україні активно поширюється грип. Українці погано себе почувають, скаржаться на головний біль, нежить та кашель, який потім супроводжується температурою. В Мережі активно зʼявляються різноманітні поради від різних експертів про те, як потрібно зміцнювати свій імунітет, щоб не захворіти. Соломія Вітвіцька розповіла один власний лайфхак, який дуже їй допомагає почувати себе краще і не хворіти незалежно від пори року.

Одна з порад Соломії – завжди глибоко дихати. Потрібно хоча б один раз на день виходити на вулицю і вдихати свіже повітря, яке допомагає почувати себе краще. Крім цього, зірка розповіла, що пʼє багато води.

“В будь-яку пору я багато пʼю теплу воду з лимоном. Вона допомагає вивести токсини з організму і стимулює травну систему. Моя рекомендація – виходити на свіже повітря, провітрювати приміщення та пити більше води. Можна здати аналізи і перевірити свій імунітет, чи не бракує вам взимку певних вітамінів”, – каже Вітвіцька.

Соломія Вітвіцька розповіла, що допомагає їй не хворіти
Соломія Вітвіцька розповіла, що допомагає їй не хворіти

Також зірка рекомендує своїм прихильникам слідкувати за власним психічним станом і не спрямовувати емоції на негатив. Це дуже важливо під час перегляду новин на різних онлайн-майданчиках. Соломія каже, що варто себе час від часу відволікати відпочинком, часом, проведеним з близькими людьми та прогулянками на свіжому повітрі.

“Найважливіша запорука хорошого самопочуття – це гарний настрій. Потрібно більше часу проводити з друзями, дивитись фільми та гуляти. Одним словом – робіть те, що підіймає вам настрій”, – додає ведуча.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини