Співачка SKYLLER розповіла про свій конфлікт з Анною Трінчер: “Мені не відповіли на повідомлення”

Українська співачка SKYLLER, яка приймала участь у Нацвідборі "Євробачення-2024" зізналася, що має конфлікт з Анною Трінчер. Дівчина розповіла подробиці інциденту.

В українському шоу-бізнесі неможливо жити без зіркових конфліктів. Так чи інакше знайдеться хтось, хто захоче “підмочити” репутацію свого колеги або спровокувати сварку на широкий загал. Звісно, не всі зірки сваряться між собою, але це нормальне явище серед відомих людей. Цього разу про свій зірковий конфлікт розповіла українська співачка SKYLLER, яка приймала участь в Нацвідборі на “Євробачення-2024”. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала всі подробиці інциденту.

В Мережі SKYLLER активно порівнюють ззовні з Анною Трінчер. Складається враження, що вони сестри або подружки, але насправді між дівчатами виник певний конфлікт. Сама SKYLLER не до кінця розуміє, що трапилося, але вона намагалася вияснити подробиці у самої Анни, написавши їй в соціальних мережах. Дівчата були підписані одна на одну, але пізніше SKYLLER побачила, що Трінчер від неї відписалася.

SKYLLER (зліва) та Анна Трінчер (справа)
SKYLLER (зліва) та Анна Трінчер (справа)

“У мене “висмоктаний з пальця” конфлікт з однією блогеркою та виконавицею. Я їй написала повідомлення, бо побачила, що вона відписалася від мене. Не знаю, чому я це написала, але я додала, що якщо в неї є якась претензія до мене, то хай скаже, в чому справа, але мені ніхто так і не відповів”, – розповідає SKYLLER.

Тепер SKYLLER заблокована в Інстаграмі в Анни Трінчер і причин цього вона так і не знає. Співачка припускає, що такі дії Трінчер порадила зробити її психолог в якихось благих цілях, але поки ситуація залишається неоднозначною. Чи справді це порада спеціаліста, чи особисте бажання самої Трінчер – поки залишається в секреті.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини