“Потрібна лише ти і наші діти”: Дмитро Ступка після розлучення з колишньою вирішив одружитися вдруге

Відомий український актор Дмитро Ступка ще зовсім нещодавно оголосив про розлучення зі своєю дружиною, а тепер одружується на своїй новій обраниці.

Дмитро Ступка переїхав до Америки до повномасштабного вторгнення в Україні разом зі своєю вже колишньою дружиною Поліною. Днями чоловік розповів у соціальних мережах, що планує нове весілля з коханою обраницею – молодою співачкою з України Юлією Барабановою. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала подробиці проведення урочистої церемонії.

Чоловік опублікував спільне фото з коханою і одна з його подружок прокоментувала фотографію, написавши, що вони дуже пасують одне одному. На знімку пара позує на фоні одного з ресторанів в Лас-Вегасі, мило посміхаються та випромінюють щастя. Молоді наречені навіть обрали для виходу у світ парні кофтини сірого кольору, які ще раз говорять про те, що вони пара.

“В моєму житті мені потрібна лише ти і наші діти”, – підписав фото Дмитро Ступка.

Дмитро Ступка вдруге одружується з молодою пасією
Дмитро Ступка вдруге одружується з молодою пасією

На коментар знайомої, яка працює ріелторкою в Маямі, чоловік відповів досить цікаво. Дмитро пише, що весілля вони з молодою коханою будуть святкувати на Гавайях, тому не виняток, що зовсім скоро прихильники чоловіка стануть свідками його нового весілля з коханою Юлією.

Нагадаємо, Дмитро на Юлія почали будувати стосунки в серпні 2023 року. Про це сам Дмитро повідомив у соціальних мережах. Зі своєю колишньою дружиною Поліною Луговою Дмитро Ступка розлучився в 2022 році майже одразу після переїзду до Америки, але чоловік залишився в гарних стосунках, тому конфліктів між ними жодних немає. В екс-подружжя є донька Богдана, яку вони намагаються виховувати спільними силами без сварок та публічних розбірок.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини