“Чарівна наречена”: екс-дружина Олексія Завгороднього натякнула, що вийшла заміж вдруге, але не за Позитива

14 лютого, у День закоханих, мережу здивувала загадкова публікація в Instagram від дизайнерки та екс-дружини відомого співака POSITIFF, Олексія Завгороднього.

Відома дизайнерка та колишня дружина відомого співака Олексія Завгороднього, відомого як POSITIFF, Анна Андрійчук, знову здивувала світ своїм несподіваним кроком. 14 лютого, у День закоханих, вона поділилася зі своїми підписниками у Instagram знімками, на яких вона зображена у весільній сукні.

Серія чорно-білих фотографій, знятих перед давньою церквою, показує Анну в ніжній білій сукні з вирізом на правій нозі і довгою фатою на голові. Ці зображення викликали хвилю обговорень, припускаючи, що дівчина вийшла заміж вдруге. Однак сама Анна підписала фотографії лише словом “Revelation”, що перекладається як “Одкровення”.

Хоча більше подробиць сама Анна не розкрила і не назвала навіть імені свого обранця, але її підписники почали активно вітати її з новим сімейним статусом.

Її шанувальники відразу почали висловлювати привітання та власні враження в коментарях під фото. Вони висловлювали найкращі побажання щасливому подружжю, а деякі навіть висловили здивування, оскільки така новина була несподіваною.

“Вау, а ось це було неочікувано. Вітаємо”

“Вітаю, мила”

“Чарівна наречена”

Зазначимо, що привітав Анну також і співак Потап. Тим часом колишній чоловік, Олексій Завгородній, з яким вони прожили 10 років у шлюбі, поки не залишив свого коментаря. Відомо, що сам Олексій також розпочав нові стосунки, які вважає міцними та сповненими кохання.

Ця новина нагадує, що нещодавно співачка MamaRika також показала весільні фотографії з Таїланду на річницю свого весілля з чоловіком Сергієм Середою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини