“Забув про наше свято”: телеведуча Маша Єфросиніна зізналася, що її засмучує у шлюбі із Хромаєвим

Телеведуча Маша Єфросиніна розповіла про стосунки із коханим чоловіком. Пара у шлюбі вже більше 10 років. Як їм вдалося зберегти шлюб міцним?

14 лютого, у День всіх закоханих, телеведуча Маша Єфросиніна поділилася на своїй сторінці в Instagram зворушливою історією кохання про себе та свого чоловіка Тимура Хромаєва.

Маша розповіла, як 22 роки тому сама першою визналася в коханні Тимуру, а його відповіддю було просте “Дякую”. Це могло здатися їй кінцем їхніх стосунків, але, не дивлячись на це, вони залишилися разом.

“З того часу ми навіть не можемо порахувати, скільки разів ми говорили одне одному про кохання”, – пише Маша.

Вона зізнається, що тільки вони двоє знають, як їм вдається зберегти це почуття протягом двох десятиліть, і що вони далеко від ідеальних. Марія виражає гордість за свого чоловіка, який вирішив піти захищати Україну, але також зізнається, що іноді злиться на нього, коли його немає поруч.

Маша Єфросиніна зізналася, що стосунки з Хромаєвим знаходяться в критичному становищі
Маша Єфросиніна зізналася, що стосунки з Хромаєвим знаходяться в критичному становищі

Незважаючи на певні недоліки, Марія також ображається на Тимура за те, що він забув про День всіх закоханих. Однак вона признається, що була б здивована, якби він згадав про це свято. І, незважаючи на свої образи, вона сподівається, що він прочитає її повідомлення і принесе їй квіти.

Ця щира історія Марії Єфросиніної про кохання до її чоловіка Тимура Хромаєва змушує нас вірити в те, що справжня любов – це не лише радість і веселощі, а й взаєморозуміння, терпіння та повага до почуттів партнера.

Нагадаємо, що нещодавно Маша Єфросиніна розповіла шанувальникам важливу новину. Виявляється, що вона чекає повернення сина додому в Україну. Хлопчик перебував дуже довгий період часу за кордоном, у Польщі і постійно чекав зустрічей із мамою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини