Дружина Макса Михайлюка з “Холостяка-10” розсекретила ім’я новонародженого сина: незвичайне й давньогрецьке

Дружина колишнього головного героя реаліті-шоу Холостяк-10 Дар'я Хлистун розповіла про народження другої дитини. Зірка розсекретила ім'я їхньої новонародженої дитини.

Дар’я Хлистун, дружина ексгероя 10 сезону шоу “Холостяк” Макса Михайлюка, виклала красиве фото на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. В описі під новою світлиною вона розповіла, як важко було вибрати йому ім’я. Вона каже, що не тягла інтригу та не тримала це у секреті, але згадує, що думка про те, як саме назвати малюка, змінювалась декілька разів. Коли вона була вагітна, гадала, що народиться Амір, після чого в пологовому у Канаді давала сину ім’я Тео.

“Але в кінцевому результаті в нас – Дімітрій”, – пише Дар’я Хлистун під фото.

Дружина Макса Михайлюка з Холостяка-10 Дар'я Хлистун обрала ім'я для їхнього новонародженого сина 
Дружина Макса Михайлюка з Холостяка-10 Дар’я Хлистун обрала ім’я для їхнього новонародженого сина

До слова, батьки новонародженого дитя обрали для пологів закордонну країну. Вони вирішили народжувати не в Україні, а в Канаді. Крім того, Дар’я Хлистун, дружина Макса Михайлюка з Холостяка-10, поділилась геопозначкою. Вона розповіла, що наразі перебуває у провінції Онтаріо. Під час пологів за кордоном її підтримував і чоловік Макс Михайлюк.

Макс Михайлюк та його дружина Дар'я Хлистун стали батьками вже для другої дитини – сина Дімітрія
Макс Михайлюк та його дружина Дар’я Хлистун стали батьками вже для другої дитини – сина Дімітрія

Окрім захоплень і привітань, підписники в коментарях під фотографією в соціальній мережі, почали цікавитись, як молода мама кличе свого новонародженого сина. Так, багатьом здалось, що навряд вона називає його вдома Дімітрієм. Зірка це підтвердила, зазначивши, що вона все ж таки кличе сина Дмитром або Дімочкою. Втім, варто зазначити, що за документами молодшого сина зіркового подружжя звати Дімітрій.

Для Дар’ї та Макса це вже друга дитина, але незважаючи на досвід вибирати ім’я, подружжю було досить важко. Втім, робили вони це не дуже довго та визначились з вибором протягом десяти днів. Нагадаємо, що старша дитина пари – трирічна дівчинка Аріана.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини