Куди зникли з екранів зірки 2000-х – брати Борисенки: відомі хлопці змінилися до невпізнаваності (ФОТО)

Брати Борисенки, після участі у третьому сезоні "Фабрики зірок", здобули шалену популярність, проте їхні імена на широкому музичному поприщі різко втратили свою актуальність.

У поточному 2024 році ми дослідимо подальшу долю музикантів після їхньої участі у проєкті, а також розглянемо, як вони розвивають свою кар’єру і особисте життя.

Брати Борисенки на “Фабриці зірок”

У 2009 році, коли братам Борисенкам було всього близько 17 років, вони взяли участь у третьому сезоні популярного музичного проєкту “Фабрика зірок”. Хоча хлопці не змогли здобути перемогу, їхній талант та харизматична вистава принесли їм велику кількість шанувальників. Проте, популярність музикантів швидко згасла, і вони зникли зі сцени.

Творчість після “Фабрики зірок”

Після “Фабрики зірок” брати Борисенки продовжили розвивати свою музичну кар’єру, заснувавши новий музичний проєкт під назвою BRO Borisenko Brothers. Проте, цей проєкт також не став успішним, і згодом дует розпався. Саша, один з братів, розпочав сольну кар’єру.

Саша і Вова Борисенко розповіли, чи відчувають себе щасливими
Саша і Вова Борисенко розповіли, чим зараз займаються по життю

Сучасне життя братів Борисенків

У поточному 2024 році обидва брати займаються різними справами. Вова заробляє на життя рекламою та працює креативним копірайтером. Саша займається монтажем та дизайном, працюючи над різноманітними відеороликами. Вони активно ведуть особисте життя, проте музика зараз не є головною сферою їхньої діяльності.

Особисте життя братів Борисенків також мало свої випробування. Вова зв’язав свою долю зі співачкою Лавікою, але їхній шлюб завершився розлученням. У той час як Саша переживав кілька романтичних відносин, він поки що не відчуває готовності до шлюбу, мріючи про “одне, що триватиме все життя”.

Отже, хоча музична кар’єра братів Борисенків після “Фабрики зірок” не вийшла такою успішною, як очікувалося, вони знайшли себе в інших сферах та активно живуть своїми життями, примножуючи свої навички та досвід.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини