Ольга Фреймут показала, як сильно змінилася її доросла донька: від милої дівчинки до справжньої жінки

Зіркова телеведуча Ольга Фреймут опублікувала рідкісне фото разом зі своєю донькою, Златою Мітчелл, якій вже виповнилося 18 років. Як змінилася дівчина за цей час?

У своєму зворушливому повідомленні у Instagram, Ольга висловила безмежну любов та побажання щастя своїй старшій доньці.

Вона сказала, що дуже любить бути мамою для своєї доньки і побажала їй щастя та додала ніжні серця та емоційні смайлики до своїх словесних привітань.

Донька Ольги Фреймут, Злата Мітчелл звернула і сама увагу громадськості на свою нову сторінку життя та дорослішання. На її 18-річчя, материнський погляд Ольги Фреймут стає видимим, коли вона публікує знімок з маленькою Златою. Дівчина й сама поділилася спогадами з дитинства, розмістивши архівне домашнє відео, яке показує її в ранньому дитинстві.

“Кінець дитинства” – саме так Злата Мітчелл підписала фото у своїх соціальних мережах.

Ці виразні моменти нагадують нам, як час летить, а діти зростають. Злата Мітчелл, яка в даний час проживає та навчається у США, вже двічі відвідувала Україну з моменту початку повномасштабного конфлікту – у липні 2023 року та перед Новим роком. Чи схожа вона на свою відому матір? Це питання залишається відкритим, адже кожна дитина має свої унікальні риси, хоча і не можна відкинути спадковість та схожість між ними.

Злата Мітчелл є старшою донькою Ольги Фреймут і її британського чоловіка Ніла Мітчелла. Злата відома своїм яскравим стилем та активним життям. Часто вона ділиться в соціальних мережах своїми пригодами та подорожами.

Зараз Злата проживає в Лос-Анджелесі, де займається отриманням освіти та поглибленням своїх талантів у танцях. Вона є прикладом активної та незалежної молодої людини.

Неспокійна та насичена життям Ольги Фреймут, як матері та телеведучої, обов’язково робить її родину щасливішою. Подібні святкові моменти, як день народження Злати, підкреслюють тепло та любов, які переповнюють цю родину.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини