Олена-Христина Лебідь нарешті зізналася, чи було у них весілля із Розенком: “Було, але не моє”

Останнім часом особисте життя української телеведучої Олени-Христини Лебідь опинилося в центрі уваги. Чи дійсно жінка нарешті вийшла заміж чи просто підігріває аудиторію?О

Літні чутки про весілля української телеведучої Олени-Христини Лебідь та віцепрезидента Товариства Червоного Хреста України Павла Розенка, підігріті спільними фото з весільної церемонії, викликали жвавий інтерес у публіки.

Проте, в ефірі програми “Ранок у великому місті” ведуча розкрила інтригу: весілля дійсно було, але не їхнє, а їхніх друзів.

Олена-Христина Лебідь заперечила чутки про своє весілля, пояснивши, що насправді урочиста церемонія, на якій її бачили, була весіллям її добрих знайомих.

Ведуча зазначила, що вони з Розенком просто гарно вбралися для події, але це не означає, що вони самі одружилися.

Лебідь розуміє, чому люди могли подумати, що це її весілля, але вона хотіла роз’яснити ситуацію та запевнити, що подібних змін у її особистому житті наразі не відбулося.

Незважаючи на це, ведуча не виключає можливості й власного весілля в майбутньому. Цікаво, що під час весілля друзів Лебідь спіймала букет нареченої, а Розенко зауважив, що це може бути знаком.

о
Олена-Христина Лебідь показала ніжні фото із коханим: невже побралися? 

Олена-Христина Лебідь підтвердила, що їй пощастило спіймати весільний букет на урочистості.

Лебідь поділилася цими цікавими деталями, не даючи остаточної відповіді щодо своїх планів на особисте життя, залишаючи місце для інтриги та припущень.

Ці деталі особистого життя Лебідь та Розенка тримають шанувальників у напрузі та збуджують цікавість щодо майбутнього цієї пари.

Чи дійсно весілля Лебідь та Розенка не за горами? Чи стане спійманий букет віщим знаком? Час покаже, які таємниці та сюрпризи готує їм доля.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини