Телеведуча Леся Нікітюк вперше за тривалий час показала свою маму-красуню: якось не схожі між собою (ФОТО)

Відома українська телеведуча та акторка Леся Нікітюк поділилась з шанувальниками емоційним фото з мамою, Катериною Петрівною. Чи схожі між собою жінки?

На знімку, опублікованому в Instagram, мама Лесі сяє щастям та елегантністю у вишуканій чорній сукні, тримаючи букет жовтих і рожевих тюльпанів. Несподіванкою для Катерини Петрівни став аніматор у костюмі великого білого ведмедя з метеликом у патріотичних кольорах, який ніжно обіймає її.

Леся Нікітюк зворушливо привітала маму з днем народження

Ймовірно, фото було зроблено в родинному колі під час святкування дня народження Катерини Петрівни, яке відбулося 6 березня. Зараз вся сім’я Нікітюк перебуває у батьківському домі в Хмельницьку, де ймовірно і було зроблено це зворушливе фото.

Леся Нікітюк лаконічно та ніжно підписала фото, написавши “Кет” та додавши смайлик у формі сердечка.

Як виглядає мама Лесі Нікітюк: фото
Як виглядає мама Лесі Нікітюк: фото

Цей теплий та емоційний момент свідчить про те, як важливо цінувати та відзначати рідних та близьких, особливо в такі святкові моменти, як день народження. Нехай кожна мить буде сповнена тепла, любові та радості, як на цьому чудовому фото з сімейного святкування Лесі Нікітюк та її рідних.

Нещодавно в Instagram відома українська ведуча Леся Нікітюк розповіла про свій стан у особистому житті, що стало предметом обговорень серед її шанувальників.

Під час спілкування з прихильниками у коментарях, один з них звернувся до Лесі з питанням про її стосунки. У відповідь ведуча зізналась, що на даний момент перебуває у вільних стосунках. Ця відверта відповідь зацікавила багатьох, оскільки стала несподіванкою.

Важливо зазначити, що ця відповідь може бути сприйнята по-різному. Деякі прихильники сприйняли її як жарт або підтвердження відсутності у ведучої партнера в даний момент.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини