І не скажеш, що їй лише 15: співак Віктор Бронюк показав вперше за тривалий час свою дорослу доньку

Кожна дитина має свою історію, сповнену радощів та перемог, а в її житті батьки завжди займають особливе місце. Святкування дня народження – не лише можливість порадувати дитину, а й згадати усе.

Цього разу музикант і соліст гурту “ТІК” Віктор Бронюк відзначив важливу подію у своєму житті – день народження доньки Єви. У своєму Instagram артист публічно привітав свою єдину доньку з 15-річчям.

Віктор Бронюк ніжно привітав свою донечку із Днем Народження

Віктор Бронюк побажав її доньці з нагоди дня народження, щоб її 15 років були найщасливішими, і запросив її легко і з радістю втілювати всі свої мрії, висловивши свою любов до неї всім серцем.

Свято стало ще більш зворушливим, коли Віктор поділився архівними фотографіями, де маленька Єва вже зовсім юною радувала своїх батьків. Поряд з цими вибірковими спогадами артист показав і свіжий кадр – дівчинка зростає і стає все красивішою з роками.

Під дописом виконавця його шанувальники також не змогли стриматися і приєдналися до вітань:

  • “Вітаємо вас і вашу дівчинку! Всього їй найкращого!”
  • “З днем народження вашу красуню! Щастя, миру і здійснення всіх мрій!”
  • “Яка красуня! Вітаю! Здійснення мрій та мирного неба!”

Вітання, які надійшли від підписників артиста, додали святкового настрою та позитивних емоцій. І хоча час летить швидко, але дитинство Єви назавжди залишиться в пам’яті її батьків.

Цікаві деталі:

Віктор Бронюк поділився 4 фото: 3 архівними та 1 свіжим. У коментарях до допису фанати також згадали про схожість Єви з її зірковим татом. Багато користувачів мережі відзначили красу та чарівність дівчини.

Це зворушливе привітання та архівні фотографії стали чудовим способом для Віктора Бронюка висловити свою любов та підтримку доньці у день її 15-річчя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини