Вагітна Лілія Ребрик народила Андрію Дикому втретє: хто з’явився у зірковій родині та як назвали дитину?

Відома українська актриса й ведуча, Лілія Ребрик, наприкінці минулого року повідомила про вагітність. Нещодавно зірка стала мамою втретє та зізналась, як вони з чоловіком назвали доньку.

Лілія Ребрик здобула популярність багато років тому, займаючись улюбленою розважальною сферою. Знаменитість вже довго перебуває у шлюбі зі своїм колегою Андрієм Диким, з яким їй вдалось побудувати міцну та щасливу родину. Зіркова пара виховує двох доньок, а наприкінці минулої осені знаменитості повідомили про третю вагітність. Актриса не приховувала – виношувати дитину у повномасштабну війну й у віці 40+ непросто, втім вона була щаслива дізнатись, що знову стане мамою.

Лілія Ребрик народила

У ніч проти 16 березня відома українська ведуча Лілія Ребрик на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм повідомила щасливі новини – вона успішно народила свою третю дитину. Ще раніше знаменитість ділилась із шанувальниками, що вони з чоловіком Андрієм Диким чекають на появу доньки. Тепер актриса розсекретила ще й ім’я новонародженої дитини.

Лілія Ребрик втретє стала мамою та розсекретила ім'я новонародженої доньки від Андрія Дикого
Лілія Ребрик втретє стала мамою та розсекретила ім’я новонародженої доньки від Андрія Дикого

У своєму Інстаграм-блозі Лілія Ребрик опублікувала першу в житті доньки світлину. На ній турботлива матуся ніжно тримала дитину за її руку. На браслетику, що повісили акушери на руку доньки Ребрик і Дикого, можна було побачити, яка вага та який зріст дитини. Так, у ведучої народилась донька, зростом 52 сантиметри та вагою 3 кілограми та 500 грамів. Знаменитість не стала озвучувати більше деталей, крім імені дівчинки.

Лілія Ребрик втретє стала мамою та розсекретила ім'я новонародженої доньки від Андрія Дикого
Лілія Ребрик втретє стала мамою та розсекретила ім’я новонародженої доньки від Андрія Дикого

Зірка підписала, що вони з чоловіком вирішили назвати донечку Аделіною, а скорочено – Адель. Лілія Ребрик побажала своїй доньці легкого й щасливого життєвого шляху, а в коментарях до нової публікації численні шанувальники, друзі та колеги знаменитості підтримали її та побажали спокійного та щасливого материнства.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини