Ще одна Дика: 42-річна Лілія Ребрик показалася після пологів та показала личко новонародженої доньки

Українська ведуча Лілія Ребрик, яка нещодавно, 15 березня, втретє стала мамою, поділилася з шанувальниками радісною новиною - вона виписалася з пологового будинку разом із новонародженою донечкою.

19 березня на своїй сторінці в Instagram Лілія публікує зворушливі фото з виписки. На них зображена щаслива мама Лілія, яка ніжно тримає на руках маленьку Аделіну. Чоловік Лілії, танцюрист Андрій Дикий, з букетом ніжних квітів та щирою посмішкою зустрічає дружину та донечку. Старші сестрички Діана і Поліна з нетерпінням простягають маленькі рученята до нового члена сім’ї. Атмосфера наповнена любов’ю, очікуванням та хвилюючими емоціями батьківства.

Радісну подію трохи затьмарила несподівана повітряна тривога, яка змусила всіх присутніх у пологовому будинку негайно пройти до укриття. Ця ситуація, на жаль, стала вже звичною для української реальності. Але навіть підземні сховища не змогли зіпсувати святкового настрою. Лілія з посмішкою заспокоювала донечку, Андрій підтримував дружину, а старші дівчатка із захопленням розглядали свою маленьку сестричку. Ця коротка перерва стала ще одним незабутнім моментом для сім’ї, адже вони разом подолали цю мить, демонструючи єднання та силу.

Л
Лілія Ребрик показала фото із пологового будинку: нові фото

Після відбою повітряної тривоги родина вже спокійно вирушила додому. Вдома на них чекала затишна дитяча кімната, іграшки та безмежні обійми любові від рідних. Попереду у Лілії та Андрія безсонні, але щасливі ночі, період звикання та відкриття для себе нового етапу батьківства.

Хоча обличчя маленької Аделіни поки що не показано публіці, вона вже стала найбільшою радістю та джерелом щастя для своїх рідних. Шанувальники ведучої з нетерпінням чекають, коли зможуть побачити усмішку маленької красуні. А поки що вони залишають під фото Лілії теплі слова привітання та побажання міцного здоров’я всій родині.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини