Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова вагітна вдруге? Зірка Інстаграму засвітила свій животик на процедурах

Віктор Павлік та Катя Репяхова вже 3 роки виховують чудового сина Михайлика, та невже у зірок планується поповнення у родині? Дружина артиста заінтригувала шанувальників.

Катя Репяхова, молода дружина відомого українського співака Віктора Павліка, знову заінтригувала своїх підписників в Instagram. Вже 3 щасливі роки знаменитості виховують спільну дитину, синочка Михайлика. Однак, здається, на цьому їхня історія не завершується. Зіркова пара вже давно ділилася своїми мріями про донечку, і ось Катерина, ймовірно, наближається до здійснення цієї мрії.

Нещодавно блогерка опублікувала декілька сторіз. В одній з них зірка мережі поділилася фото з маніпуляційного кабінету, де вона проходила процедури, а також прямо розповіла про похід до репродуктолога. Невже дійсно планується поповнення?

Дружина Павліка Репяхова розбурхала чутки про другу вагітність

Але найбільше здивування викликало інше фото, де Катя засвітила свій животик. Чи то так “вдало” лягла футболка оверсайз, чи то дійсно на горизонті новина про вагітність – залишається загадкою. Сама Катя поки не підтвердила і не спростувала чуток.

Віктор Павлік, маючи багатий досвід батьківства, не раз підкреслював, як важлива для нього сім’я і діти. Тож, якщо його молода дружина дійсно вагітна, це стане ще одним яскравим моментом у їхньому житті.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала, як змінився їхній спільний син Михайло
Дружина Павліка Репяхова розбурхала чутки про другу вагітність

Нагадаємо, що у 2020-му році співак пережив велику втрату: його син Павло так і не зміг подолати недугу та пішов у засвіти. Зірковий чоловік, здавалося ледь пережив втрату.

Поява Михайлика дійсно осяяла артиста, внісши нові сенси у життя і стимул рухатися вперед. Втім, безумовне щастя затьмарило те, що дитина тривалий час не могла говорити. Та батьки доклали максимум зусиль, аби їх малюк подолав цей бар’єр. Зараз карапуз дивує своїми першими досягненнями.

Популярне

Подібні новини