Дружина Віктора Павліка розповіла про другу вагітність і 3 майбутніх дітей: “Я зовсім цього не очікувала”

Віктор Павлік та Катерина Репяхова стали батькам у 2021 році, привівши у світ чудового хлопчика Михайлика. Та зараз дружина артиста вже заговорила про другу вагітність, яку приховувати не збирається.

Віктор Павлік та його молода дружина Катерина Репяхова завжди вміли заінтригувати та здивувати своїх прихильників. Перша вагітність обраниці зірки тривалий час була предметом для тем світських хронік.

Та, схоже, 58-річний співак ще раз стане татом, адже його обраниця активно планує свою другу вагітність. У сторіз блогерка розповіла, що відвідувала репродуктолога та зазначила, що зараз також готова до консультацій з генетиком і гінекологом.

“Я мрію мінімум про 3-х діточок”, — написала інстраграм-знаменитість.

Дружина Віктора Павліка повідала про другу вагітність і 3 майбутніх дітей

Також молода кохана артиста розмірковує над кріоконсервацією яйцеклітин. Процедура не нова і чимало знаменитостей до неї зверталося. Зокрема Максим Галкін розповідав, що його дружина Алла Пугачова також “законсервувала” свій генетичний матеріал. Вийшло напрочуд успішно, адже у 2013 році подружжя зірок стало батьками, привівши у світ донечку Лізу та синулю Гаріка.

Повернемось же до родини Віктора Павліка. Виявляється Катерина Репяхова не лише успішно відвідала консультацію лікаря, а ще й на власні очі побачити ембріологію.

“Я зовсім цього не очікувала. І взагалі не могла подумати, що таке можливо”, — розповіла у сторіз селебріті.

Дружина Віктора Павліка повідала про другу вагітність і 3 майбутніх дітей

Зірка мережі була вражена тим, що побачила, як відбувається зберігання ембріонів та детальніше дізналася про процес ЕКЗ (штучного запліднення).

Окрім всього Катя рішучо зазначила, що буде надалі консультуватися з репродуктологом аж до появи двох заповітних смужок на тесті.

Нагадаємо, що у Віктора Павліка син від Репяхової став четвертою дитиною. Крім того, у знаменитості ще є онуки.

Популярне

Подібні новини