Оце гени! Дочка Олі Полякової здивувала розкішним голосом: про таку спадкоємицю Кароль може тільки мріяти

Яскрава співачка Оля Полякова виплекала неймовірно талановиту дочку, яка оволоділа музикою і потужним голосом. Невже знамениту маму потіснить на сцені її ж дитина?

Оля Полякова. Ця неймовірно яскрава та епатажна зірка вже давно увійшла в історію української музики. Хіти артистки свого часу звучали ледь не з кожної праски, а чимало пісень запалювали дискотеки на курортах і не тільки.

Втім, схоже, що популярність селебріті відходить вже на другий план і все через її старшу дочку.

Відомо, що дівчина змалечку вже виходила на сцену. 12 років тому маленька Марійка брала разом з мамою участь у великому концерті, де така крихітна і зачарована сумлінно співала з ненькою приспів.

Сцена буквально “затягнула” дитину і вона почала творчо розвиватися під пильним оком Олі Полякової. Брала участь дочка співачки і в гумористичній передачі “Ліга Сміху”, пародіювавши рідну неньку. Ну, а перший пік популярності припав на еру Інстаграму, де Марія проявила себе, як блогерка. Зараз у неї 175 тисяч підписників! Скандали, інтриги та розслідування переслідували її на кожному кроці та це і дало свої плоди. Бувши у всіх на слуху, дівчина скористалася нагодою, розпочавши сольну кар’єру.

Та на відміну від мами, Марія не стала йти шляхом поп-музики, проявивши себе у брутальному році. Про “шльопки” у її текстах не почуєш! Натомість душевні тексти, близькі підлітками.

У коментарях сингл зустріли із захопленням. Прихильники пишуть:

  • “Шикарно красуня, круто”
  • “Вау! Маша, так тримати!”
  • “Маша, це дуже круто. Який в тебе голос потужний”
  • “Мені подобається! Щось нове для українського шоу-бізнесу. Молодець, що залишаєшся собою.Та робиш музику яка подобається тобі. Попри складнощі, хейт!Ти гнеш свою лінію!”

Популярне

Подібні новини