Сестри Сумські возз’єдналися заради батька: Ольга Сумська показала рідкісне фото з Наталією — родина в зборі

Ольга і Наталія Сумські — неймовірні українські акторки, представниці династії, які вже багато років не можуть знайти спільної мови. Втім, нещодавно молодша з сестер заінтригувала всіх спільним фото.

Ольга та Наталія Сумські. Ці акторки — справжній феномен для української сцени, адже вони не лише представниці, а й продовжувачки акторської династії, що для нашої країни — рідкість.

У молодості обидві без перебільшення стали суперзірками та не втрачають свою популярність і досі. Здавалось би, ну що могло піти не так між такими рідними і творчими душами. Втім, селебріті свого часу побили горщики.

Що ж за чорна кицька пробігла між знаменитостями?

Ольга і Наталія Сумська показали фото часів молодості
Ольга Сумська вперше за довгий час опублікувала фото з сестрою Наталією

Про чвари у сім’ї Сумських стало відомо ще давно. Подейкували, що Наталія точить зуб на Ольгу через зйомки у серіалі про Роксолану, де молодша з сестер грала романтичні сцени з Анатолієм Хостікоєвим, чоловіком Сумської-старшої. Але все не так. Яблуком розбрату стали кінопроєкти після 2014 року, що транслювалися у росії і в яких брала участь Ольга.

Ба більше, виявляється Наталія не підтримувала зв’язки і зі своєю небогою Антоніною Паперною, яка переїхала до москви.

Втім, нещодавно у мережі таки з’явилося спільне фото селебріті. У кадрі вони разом з батьками. Архівною світлиною поділилася Ольга. Знимок символічний, адже його вона показала на честь свого батька В’ячеслава. Сьогодні йому б мало виповнитися 90 років.

“Щасливі миті життя”, — підписала сторіз акторка.

Ольга Сумська вперше за довгий час опублікувала фото з сестрою Наталією

Нагадаємо, що у 2022 році сестри Сумські втратили свою матір. Жінка не пережила початку повномасштабного вторгнення. Ховали буквально під вибухами у Києві, коли з півночі області підступно рухався ворог. Для Ольги це стало великим ударом та неймовірною втратою.

Популярне

Подібні новини